Stoiximan Super League

Πρόβα τζενεράλε με… κουλούρια για Asteras AKTOR και Athens Kallithea!

Σε ένα κακό ματς συνολικά, Asteras AKTOR και Athens Kallithea έμειναν στο 0-0 στο τελευταίο τους φιλικό πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Κόλλησαν στο μηδέν πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Asteras AKTOR και η Athens Kallithea! Στο τελευταίο τους φιλικό που διεξήχθη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», οι δύο ομάδες δεν είχαν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και έμειναν στο 0-0, με τους Αρκάδες να είναι αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία και τις κύριες φάσεις για να πάρουν τη νίκη.

Καλύτεροι ήταν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μπαρτόλο στο 39’ να έχει μια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αλλά το σουτ του το έβγαλε ο αντίπαλος κίπερ. Ο Αργεντινός απείλησε ξανά στο 45’ με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ξανά ο τερματοφύλακας της Athens Kallithea μπλόκαρε.

Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησαν οι Αρκάδες και στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 47’ ο Καλτσάς έκανε ένα ωραίο σουτ, αλλά έδιωξε ο Γκέλιος. Οι Γιαμπλόνσκι, Ρεγκίς, Καστάνιο απείλησαν επίσης, ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει μέτρα στο γήπεδο και είχαν κάποιες φάσεις.

Στο 88' δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία η οποία άνηκε στον Asteras AKTOR, με τον Ρέτζιτς να κάνει το γύρισμα, ο Μάντζης να πιάνει το σουτ το οποίο ήταν πολύ κακό και η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπομονή στο παιχνίδι τους, αλλά τους έλειπε το καθαρό μυαλό και η σωστή τελική πάσα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Παρόλα αυτά, δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες τους, ενώ στο τελευταίο μισάωρο και με την είσοδο των Τζανδάρη, Ρέτζιτς ανέβασαν την απόδοσή τους.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, πήρε καλό βαθμό ανασταλτικά, αφού έδειξε μια ομάδα οργανωμένη, η οποία προσπαθούσε με κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα να προωθήσει την μπάλα. Ωστόσο χρειάζεται σαφώς δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι, όπου ήταν αρκετά ακίνδυνοι και δεν έφτιαξαν κλασικές ευκαιρίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x