Stoiximan Super League

Προπονήθηκαν Μουνιέ, Ντάουντα - Στο χέρι του Παράσχου η χρησιμοποίησή τους

Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετώπιζαν θέματα τραυματισμού, αλλά δείχνουν καλύτερα και θα είναι πιθανότατα στην αποστολή για τον ΠΑΟΚ.

Την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή συνεχίζει ο Απόλλων Σμύρνης.

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία δίνουν τρίτο στη σειρά πολύ απαιτητικό ματς μετά από αυτά με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και ευελπιστούν πως θα βάλουν... φρένο στις τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Βέβαια, τα τρία (σσ. αυτό με τον Άρη το άλλο) από αυτά τα τέσσερα ματς ήταν με ισχυρούς αντιπάλους και με ποιοτικότερα ρόστερ.

Στη σημερινή προπόνηση τόσο ο Αντονί Μουνιέ όσο και ο Αμπιόλα Ντάουντα μπήκαν σε φουλ ρυθμούς, χωρίς να βγάλουν κάποιο πρόβλημα, παρότι αντιμετώπιζαν ορισμένα θεματάκια τις προηγούμενες ημέρες.

Ουσιαστικά, ο έμπειρος εξτρέμ και ο έμπειρος φορ που μπορούν με την παρουσία τους να ανεβάσουν επίπεδο τον Απόλλωνα και να δώσουν πολλές λύσεις επιθετικά, είναι στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, η χρησιμοποίησή τους στο παιχνίδι είναι καθαρά στο χέρι του πολύπειρου τεχνικού. Πιθανότατα αμφότεροι θα βρίσκονται στην αποστολή, αλλά αν θα ξεκινήσει κάποιος στην ενδεκάδα του Απόλλωνα παραμένει άγνωστο.

Αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορωνοϊό και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα βγει η αποστολή που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο πριν το σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι για την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x