Stoiximan Super League

«AEK, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον Χαντεργκιονάι»

Μέσο του Κοσόβου ανέφερε πως όλες οι ομάδες του Big-4 ενδιαφέρονται για τον Φλοράν Χαντεργκιονάι, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό.

Ένα... ακραίο σενάριο, με όλες τις ομάδες του ελληνικού Big-4 να ενδιαφέρονται για τον Φλοράν Χαντεργκιονάι, δημοσίευσε Μέσο του Κοσόβου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Kosovanfooty», ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα μείνει ελεύθερος από την Κασίμπασα. O 28χρονος δεξιός μπακ είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, οι υποψήφιοι από την πατρίδας μας δεν... παίζουν μόνοι τους, καθώς για τον Χαντεργκιονάι «μάχονται» και οι Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα-Σιώπη-Κουρμπέλη, αλλά και οι Μπασάκσεχιρ, Αδάνα Ντεμίρσπορ.

Ο Χαντεργκιονάι μέτρησε 26 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ την περασμένη σεζόν, ενώ είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μετά την αγωνιστική περίοδο 2017/18, όταν και είχε πραγματοποιήσει κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Χάντερσφιλντ στην Premier League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x