Stoiximan Super League

«Ο Ολυμπιακός ψάχνει νέο δανεισμό του Κάρμο», σύμφωνα με την A Bola

Χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θέλει πολύ να κρατήσει τον Κάρμο, ξεκινώντας τις επαφές με την Πόρτο για την παραμονή του Πορτογάλου στόπερ.

Στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να κρατήσει και την επόμενη σεζόν τον Νταβίντ Κάρμο αναφέρεται η ιστοσελίδα «A Bola».

Συγκεκριμένα, το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ της γνωστής πορτογαλικής εφημερίδας υποστηρίζει πως οι «δράκοι» δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του 25χρονου κεντρικού αμυντικού και ως εκ τούτου θα μπορούσε να εξεταστεί το ενδεχόμενο νέας παραχώρησής του.

Η ίδια πηγή γράφει πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει ήδη την πρώτη κίνησή τους, με την Πόρτο να ζητάει 1 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και με υποχρεωτική αγορά από τους «ερυθρόλευκους» έναντι 18 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

Η «A Bola» προσθέτει πως ο Ολυμπιακός είναι θετικός στο πρώτο μέρος της απαίτησης, αλλά δεν επιθυμεί να γίνει η υποχρεωτική η αγορά του Κάρμο έναντι 18 εκατ. ευρώ, καθώς θεωρείται τεράστιο το ποσό.

Πάντως, υπάρχουν κάποιοι μέσα στον πορτογαλικό σύλλογο που θεωρούν πως ο διεθνής με την Αγκόλα στόπερ θα μπορούσε να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία στο «Ντραγκάο» με τον Βίτορ Μπρούνο στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x