Stoiximan Super League

Preview: Ξάνθη-Ατρόμητος (15:00, Novasports 1)

Στα Πηγάδια, η Ξάνθη υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 27η αγωνιστική, με τους μεν ακρίτες να θέλουν να μπουν στο «κόλπο» των πλέι οφ, τους δε Περιστεριώτες να «σφραγίσουν» την είσοδό τους.

Όχι, δεν είναι μόνο ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός που «παλεύουν» για την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Κι αυτό γιατί η Ξάνθη υποδέχεται τον Ατρόμητο και με μια πιθανή νίκη θα βρεθεί στο -1 από τους Ηπειρώτες και την πέμπτη θέση.

Βέβαια, μόνο εύκολο «έργο» δεν θα έχει κόντρα στην ομάδα του Αναστόπουλου, παρά το γεγονός πως οι Περιστεριώτες δεν έχουν πάρει κάποιο βαθμό εδώ και δύο σερί αγωνιστικές.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του ματς στο sport-fm.gr

Ξάνθη
Μετά το διπλό επί του Πανθρακικού, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, η Ξάνθη καλείται να «χτυπήσει» το τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα της πρώτης πεντάδας. Στα θετικά το γεγονός πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντιμετωπίζει μόλις δύο προβλήματα απουσιών.

Βέβαια και τα δύο είναι βασικά και σημαντικά στελέχη των ακριτών. Απόντες –λοιπόν- θα είναι οι Βασιλακάκης και Μαρίν. Ο μεν λόγω τραυματισμού που δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει, ο δε έχει αποφασιστεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Ατρόμητο.

Κατά τα άλλα, τα πάντα κύλησαν ομαλά και όλοι στο στρατόπεδο του ξανθιώτικου συλλόγου επικεντρώνονται στο τρίποντο που θα τον ανεβάσει στο -1 από την είσοδο στα πλέι οφ!

Αναλυτικά, η αποστολή: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντιέ, Ντάνι, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σολτάνι, Νάκας, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος, Πρίττας, Τριάδης.

Ατρόμητος
Την νίκη που του έχει λείψει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα προσπαθήσει να πάρει η ομάδα του Αναστόπουλου, ούτως ώστε να «σφραγίσει» κατά ένα μεγάλο ποσοστό την είσοδό της στα πλέι οφ και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για του χρόνου.

Μόνο έναν «πονοκέφαλο» έχει ο τεχνικός των «κυανόλευκων» για την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Αυτός ακούει στο όνομα, Ντένις Επστάιν, αφού ο Γερμανός μέσος έμεινε εκτός αποστολής, λόγω φλεγμονής στα δόντια που τον ταλαιπωρεί.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν προβλήματα, με τους Μπάλλα και Καλλέργη να επιστρέφουν στους «εκλεκτούς» μετά από καιρό και έτοιμοι να συνεισφέρουν τις υπηρεσίες τους, εφόσον τους ζητηθεί.

Αναλυτικά, η αποστολή: Ράντμαν, Μανόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Μπρίτο, Καραγκούνης, Ουντότζι, Κούτσι, Μάντζιος, Ναπολεόνι, Φάμπιο, Μπάλλας, Καλλέργης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x