Stoiximan Super League

(Ξανα)μύρισαν Φιλαδέλφεια

Το άρωμα από τα πάτρια εδάφη (έχει αποδειχθεί ότι) φέρνει νίκες στην ΑΕΚ. Και για να μη χαλάσει το γούρι, οι παίκτες της «Ένωσης» πήραν ξανά -πριν από δύσκολο ματς- τζούρα Νέας Φιλαδέλφειας.

Έχει γίνει σχεδόν παράδοση το τελευταίο διάστημα. Κι αφού… πιάνει (και κυρίως συμβάλλει στο να διατηρείται το εξαιρετικό κλίμα στ’ αποδυτήρια) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την τήρησαν και αυτή την εβδομάδα.

Έτσι -πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό- οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στην ίδια ταβέρνα της Νέας Φιλαδέλφειας που είχαν βρεθεί και τις προηγούμενες εβδομάδες.

Στην ίδια οικογενειακή ατμόσφαιρα, λοιπόν, με ίδια την καλή διάθεση και ελπίδα ότι ίδιο θα είναι και το… αποτέλεσμα που θα φέρουν την Κυριακή στη Λιβαδειά, οι παίκτες της «Ένωσης» γευμάτισαν και πέρασαν ξανά χρόνο μαζί.

Με κανονικά παρόντες τον Έβαλντ Λίνεν και τους συνεργάτες του, τον Παυλή να αποθεώνεται κατά την άφιξή του, τον Φουρτάδο να επιστρέφει στις συγκεντρώσεις της ομάδας και το υποδειγματικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της να επιβεβαιώνεται από το ότι ένα εκ των «αχώριστων» διδύμων στις παρέες ήταν οι Βλάχος και Τσουκαλάς που όλη τη βδομάδα «μάχονται» για την ίδια θέση στην ενδεκάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x