Stoiximan Super League

Θέλει να δει Μελισσανίδη

Τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πέτρο Παππά θα προσπαθήσει να δει από κοντά ο Δημήτρης Βιντιάδης όταν θα «μπει» στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συνάντηση με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά θα επιδιώξει να έχει ο Δημήτρης Βιντιάδης, ο οποίος έχει αποφασίσει να επενδύσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ έστω κι αν δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό που πιστεύει εκείνος ότι χρειάζεται για τις ανάγκες της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», πρόκειται για τις ενέργειες που ενδεχομένως να γίνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα όταν θα γνωρίζει το ακριβές ποσό που θα έχει στα χέρια του για να διαθέσει για την ΑΕΚ.

Εάν θα δώσει το «παρών» στο ραντεβού αυτό ο Κιθ Χάρις δεν είναι σίγουρο, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί εάν ο άγγλος βρίσκεται στην Ελλάδα εκείνες τις ημέρες.

Στη συνάντηση αυτή ο Βιντιάδης αναλύσει το πλάνο του για την ομάδα, θα τους παρουσιάσει το κεφάλαιο που έχει στα χέρια του αλλά και θα τους αναπτύξει το σχέδιο που έχει για την εξυγίανση της εταιρείας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Βιντιάδης δεν θα ζητήσει την άμεση οικονομική βοήθεια από τους δύο άνδρες, αλλά τη στήριξής τους σε περίπτωση που κάτι –στο πλάνο του- δεν πάει έτσι όπως ακριβώς εκείνος υπολογίζει.

Κύριο ζήτημα σε αυτό το πλάνο παραμένει το ποσό που θα πρέπει να δίνει η ΠΑΕ ΑΕΚ στο δημόσιο για να καλύψει τα χρέη της. Ο Βιντιάδης, βάσει του πλάνου που έχει καταρτίσει, μπορεί να δίνει περίπου 400.000 ευρώ τη δόση, στοχεύοντας όμως η δόση αυτή να είναι μικρότερη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x