Stoiximan Super League

Πρόβα εν όψει πλέι οφ

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός είναι οι αγώνες που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας.

Οι αγώνες των επικρατέστερων (μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα) ομάδων να συμμετάσχουν στη διαδικασία των πλέι οφ ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το μεσημέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει το «τρίποντο» για να σιγουρέψει την παρουσία του στην πεντάδα του πρωταθλήματος, ενώ οι Αρκάδες θέλουν να αυξήσουν τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Το απόγευμα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ελπίζοντας ότι η ομάδα του Σάκη Τσιώλη δεν θα κερδίσει στο Περιστέρι και εκείνος θα περάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς για να αυξήσουν τις πιθανότητες που έχουν να συμμετάσχουν στα πλέι οφ και να διεκδικήσουν ένα «εισιτήριο» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση και χρειάζεται τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Οι Πειραιώτες, πάντως, δεν πρόκειται να παρουσιαστούν χαλαροί και θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στο εκτός έδρας αήττητο σερί τους.

Μάχη για την παραμονή στην κατηγορία υπάρχει και στα Περιβόλια, όπου ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» περισσότερο για τη νίκη, αλλά και οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να ξεμπερδεύουν οριστικά.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16/03

Λεβαδειακός-ΟΦΗ 1-1

Αν και δεν υπήρξε νικητής, το τελικό 1-1 ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΟΦΗ δίνει και στους δύο από ένα βαθμό και… ανάσα ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Διαβάστε περισσότερα.



ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 2-0

Δυναμικά στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ βρίσκεται ο ΠΑΣ, που επικράτησε 2-0 του Άρη! Παραμένουν σε δύσκολη θέση σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή οι «κίτρινοι» που είχαν τρία δοκάρια! Διαβάστε περισσότερα.



ΑΕΚ-Βέροια 2-1

Ούτε ατυχίες. Ούτε αναγκαστικές αλλαγές. Ούτε σοκ σαν την ισοφάριση του Ολαϊτάν! Τίποτα δεν μπορεί να σκοτώσει την ΑΕΚ! Και τίποτα δεν της παίρνει την τύχη απ’ τα χέρια μετά το 2-1 επί της Βέροιας! Διαβάστε περισσότερα.



Κυριακή 17/03

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Κέρκυρα-Ολυμπιακός (17:15)
Πλατανιάς-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:30)

Δεύτερα 18/03

Πανθρακικός-Ξάνθη (19:30)

Η επόμενη (27η) αγωνιστική:

Σάββατο 30/03

Άρης-Πανθρακικός (17:15)
ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός-Πλατανιάς (19:30)

Κυριακή 31/03

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος (15:00)
Βέροια-Κέρκυρα (17:15)
Λεβαδειακός-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30)

Δεύτερα 1/04

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x