Stoiximan Super League

Έχει στέψη το πρόγραμμα...

Στα ματιά πολλών, ένα ματς ξεχωρίζει. Το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Και δίκαια γιατί σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι δύο ομάδες, παραμένει ντέρμπι. Και πιθανώς να βγάλει και πρωταθλητή! Κακός χαμός στην ουρά.

Έξι και τέλος!

Η Σούπερ Λίγκα φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος και πιθανώς την Κυριακή το βράδυ να ξέρουμε τον πρωταθλητή για το 2013! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» και με νίκη κατακτά και μαθηματικά το 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Και μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να είναι στην πρώτη θέση και κυρίαρχοι, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν χαμηλά, χωρίς να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή του, αλλά τα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν, είναι και θα είναι πάντα ντέρμπι!

Ο... ανεβασμένος Παναθηναϊκός έχει ανέβει στην πέμπτη θέση και συνεχίζει την προσπάθεια να μπει στα πλέι οφ. Αυτή τη φορά εμπόδιο του στο ΟΑΚΑ, η ουραγός Κέρκυρα η οποία με την σειρά της θέλει βαθμούς για το... θαύμα της παραμονής!

Αν δεν νικήσει και τώρα, η Football League θα πλησιάσει περισσότερο. Ο Άρης, με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο του οφείλει να πάρει τρεις βαθμούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Λεβαδειακό, αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, γιατί διαφορετικά... το πουλάκι -πιθανώς- πετάξει!

Ο... πόλεμος για την δεύτερη ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης (47 βαθμούς) και ΠΑΟΚ (46 βαθμούς) αναμένεται να κρατήσει μέχρι τέλους, με τους μεν Αρκάδες να υποδέχονται τον Πανθρακικό και τους δε Θεσσαλονικείς να φιλοξενούνται στα Περιβόλια από τον Πλατανιά, με αμφότερους να περιμένουν στην γωνία να εκμεταλλευτούν την γκέλα του άλλου.

«Μάχη» πλέι οφ στα Πηγάδια, με την Ξάνθη να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ώρα που οι δύο ομάδες κυνηγούν την είσοδο στην πεντάδα και τις χωρίζει 1 βαθμός (Ξάνθη 31, ΠΑΣ 32).

Αίμα κι... άμμος στην Βέροια, όπου η τοπική ομάδα κοντράρεται με τον ΟΦΗ, με τον νικητή να παίρνει μεγάλο μπόνους παραμονής και τον ηττημένο να... τα βάφει μαύρα.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 09/03
Αστ. Τρίπολης-Πανθρακικός (17:15)
Παναθηναϊκός-Κέρκυρα
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ (19:30)

Κυριακή 10/3
Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα (15:30)
Άρης-Λεβαδειακός (17:15)
Βέροια-ΟΦΗ
Ολυμπιακός-ΑΕΚ (19:30)

Δεύτερα 11/03
Πανιώνιος-Ατρόμητος (19:30)

Η επόμενη (26η) αγωνιστική:

Σάββατο 16/03
Λεβαδειακός-ΟΦΗ (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης
ΑΕΚ-Βέροια (19:30)

Κυριακή 17/03
Ατρόμητος-Αστ. Τρίπολης (15:00)
Κέρκυρα-Ολυμπιακός (17:15)
Πλατανιάς-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:30)

Δεύτερα 18/03
Πανθρακικός-Ξάνθη (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x