Stoiximan Super League

Αναγκαστική… αλλαγή

Χωρίς τον Μητρόπουλο κι ενδεχομένως δίχως τους Βλάχο και Τσουμάγκα αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, γεγονός που αναγκάζει τον Λίνεν να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την επίσκεψή της στο «Καραϊσκάκη» και ο τεχνικός της ομάδας, Έβαλντ Λίνεν, ξέρει καλά πως οι απουσίες βασικών παικτών δεν θα του επιτρέψουν να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Κόντρα στον Ολυμπιακό δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μητρόπουλο, ενώ θα χρειαστεί να περιμένει προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση των Βλάχου και Τσουμάγκα πριν καταλήξει στα πρόσωπα και το σχήμα του ντέρμπι. Κι ενώ η συμμετοχή του πρώτου θα πρέπει να θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη, η περίπτωση του δεύτερου αφήνει κάποια περιθώρια αισιοδοξίας.

Αν τελικά όμως, ο Τσουμάγκας δεν τα καταφέρει, ο Λίνεν θα χρειαστεί να ψάξει για… λαγό αφού δεν έχει στη διάθεση του αριστερό μπακ που να χαίρει της εμπιστοσύνης του.

Τελευταίος πάντως που αγωνίστηκε σε αυτήν τη θέση (στην προ… Τσουμάγκα εποχή) ήταν ο Παπαδημητρίου στην Τρίπολη, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x