Stoiximan Super League

Χάνει «αιωνίους» ο Ηλιάδης

Τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα χάσει ο Στέλιος Ηλιάδης, ώστε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστών, λόγω των εφτά καρτών.

Η ΠΑΕ Κέρκυρα θεώρησε σκοπιμότερο να μην αγωνιστεί ο Έλληνας μέσος στα ματς για την 25η και 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ώστε να βοηθήσει στα θεωρητικά πιο εύκολα, στην προσπάθεια για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο σαββατιάτικο αγώνα με τον Πλατανιά, θα εκτίσει την προβλεπόμενη ποινή των δύο αγωνιστικών στους προσεχείς αγώνες με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (Σάββατο, 9/3) και Ολυμπιακό στο ΕΑΚ Κέρκυρας (Κυριακή, 17/3), στο πλαίσιο, αντίστοιχα, της 25ης και 26ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League – OΠΑΠ».

Στα αγωνιστικά, με μία προπόνηση στον Πλάντραφο ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία για το ματς με τους "πράσινους" στο ΟΑΚΑ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά, γυμνάστηκαν χαλαρά, ενώ οι Έντερ, Βενέτης, Γκέσιος, Κυβελίδης είχαν πάρει άδεια από την τεχνική ηγεσία και απουσίασαν.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με παιχνίδια με την μπάλα σε μικρά γκρουπ. Εκτός προγράμματος του Γιάννη Παπακώστα, έμεινε ο Άγγελος Ζουμπουλάκης, ο οποίος συνέχισε τη θεραπεία του, όπως και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας και αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.

Την Τρίτη, υπάρχει γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα κανονική προπόνηση στον Ποταμό.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x