Stoiximan Super League

Βάζει τα λεφτά ο Αλαφούζος!

Διατεθειμένος να βάλει στην Α.Μ.Κ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός 8 εκατ. ευρώ από τη τσέπη του για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών φέρεται να είναι ο πρόεδρος των «πράσινων», Γιάννης Αλαφούζος.

Μία ερώτηση που απηύθυνε στον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Στάμο στο χθεσινό Δ.Σ –ενέκρινε την Α.Μ.Κ. κατά 15εκ.€- ο Γιάννης Αλαφούζος, έβαλε…φωτιές αναφορικά με τα μελλοντικά σχέδια του προέδρου της ομάδας. Η ερώτηση του «Mr ΣΚΑΪ» που πυροδότησε τα σενάρια ήταν η εξής: «Αν κάποιος θέλει να βάλει 8-10 εκατ. ευρώ, πως μπορεί να εξασφαλίσει το 51%;», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο επικεφαλής των «πράσινων» έχει στο μυαλό του να βάλει από την τσέπη το ποσό που χρειάζεται για να καλυφθεί η αύξηση και να γίνει το απόλυτο αφεντικό της ΠΑΕ.

Το άλλο σενάριο, που πάντως δεν δείχνει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, είναι να έχει βρει ισχυρούς «συμπαίκτες» που θα βάλουν «ζεστό» χρήμα και θα ηγηθούν μαζί του της προσπάθειες διαφυγής του Παναθηναϊκού από το αδιέξοδο. Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ο Αλαφούζος βάλει το συγκεκριμένο ποσό, φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι η θέση του από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» διαχωρίζεται, αφού το ποσοστό θα καταλήξει στον ίδιο, είτε σε κάποια εταιρεία πίσω από την οποία θα βρίσκεται πιθανότατα εκείνος. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, σκοπεύει να κρατήσει και τη δύναμη που δίνει ο κόσμος στη διοίκηση, κάτι που σημαίνει ότι θα διατηρήσει ένα σημαντικό μέρος των μετοχών η «Συμμαχία», που αυτή τη στιγμή έχει το 58%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x