Stoiximan Super League

Μετά την «καταιγίδα», κοιτάει ντέρμπι

Μέσα σε όλη την κατάσταση που στα Σπάτα πραγματοποιήθηκε και προπόνηση στην ΑΕΚ εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι είναι «ζωής ή θανάτου» για την Ένωση, η οποία θέλει να τελειώνει το συντομότερο με την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα και να μην μπλέξει σε περιπέτειες λίγο πριν από την λήξη της σεζόν.

Η νίκη στο κυριακάτικο ματς με τους «πράσινους» αποτελεί μονόδρομο για τους παίκτες του Λίνεν, ο οποίος δεν υπολογίζει τον τραυματία Βλάχο και τον τιμωρημένο Φούντα.

Εν τω μεταξύ, το χθεσινό πρόγραμμα δεν ακολούθησε ο Τουμάγκας που βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο για θεραπεία. Ωστόσο, δύσκολα θα χάσει το ντέρμπι που ακολουθεί.

Επίσης, ο Γερμανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Αρκούδα, αφού βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης του ΕΣΚΑΝ για την ουσία που ανιχνεύτηκε στον έλεγχο που του έγινε.

Όλα δείχνουν ότι ο Λίνεν θα παρατάξει με σύστημα 4-4-2 την ΑΕΚ κόντρα στο «τριφύλλι». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κωσταντόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τσουκαλά, Μπουγαΐδη, Κουτρουμπή και Τσουμπάγκα (αν και χθες στην προπόνηση ήταν ο Παπαδημητρίου).

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Φέτσης μαζί με τον Μητρόπουλο, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Κορδέρο και ο Γκερέιρο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα ο Πετρόπουλος με τον Κατίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x