Stoiximan Super League

Ο Μιχαλήτσος δεν είναι μόνος του

Την ώρα που οι διοικούντες τον Άρη εμφανίζονται έτοιμοι να απομακρύνουν τον Γιάννη Μιχαλήτσο, ο Έλληνας τεχνικός έχει τη στήριξη των ποδοσφαιριστών του.

Μετά τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Μιχαλήτσος «ξέσπασε» για την κριτική που δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα.

Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου φέρεται δυσαρεστημένη από τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος πάντως απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των ποδοσφαιριστών του.

Ο αρχηγός των «κίτρινων», Γρηγόρης Παπαζαχαρίας μετέφερε μήνυμα στήριξης.

Αναλυτικά, όσα είπε στο “novasports”:

«Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό παίξαμε πρώτα απ’ όλα για τον Άρη, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και από εκεί και πέρα για τον εαυτό μας, αλλά και για τον προπονητή.

Ο κ. Μιχαλήτσος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μας στηρίζει όλη την εβδομάδα και θέλουμε να εκφράσουμε τη στήριξή μας, προς το πρόσωπό του.

Αφιερώνουμε, λοιπόν, τη νίκη σ’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος είναι ο μόνος που ξέρει τι περνά αυτός ο σύλλογος, δίνοντας τη ζωή του για την ομάδα!

Όλοι οι ποδοσφαιριστές κάναμε μια συζήτηση μετά το παιχνίδι και είπαμε να του αφιερώσουμε αυτή τη νίκη, διότι έχει ακούσει πολλά, τα οποία δεν ισχύουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x