Stoiximan Super League

Το απίστευτο ταξίδι των φιλάθλων του Ολυμπιακού

Ένα πραγματικά απίστευτο ταξίδι οργάνωσαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού με πούλμαν, ώστε να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους και να την στηρίξουν.

«Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο; Έχεις ξεχάσει πού ακριβώς θέλεις να πας», λέει το γνωστό ελληνικό τραγούδι.

Ποιος είπε, όμως, περίεργα ταξίδια περιγράφονται μόνο σε τραγούδια. Και αλήθεια μέχρι πού μπορεί να φτάσει η… τρέλα των οπαδών για την αγαπημένη τους ομάδα.

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έδωσαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι οργάνωσαν ένα πραγματικά απίστευτο ταξίδι και απέδειξαν ότι είναι… τρελοί αυτοί οι Ολυμπιακοί.

Μία εβδομάδα πριν, το εν λόγω γκρουπ οπαδών ξεκίνησε την δική του… Οδύσσεια, καθώς πρώτος σταθμός του ταξιδιού τους ήταν η Τρίπολη για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα. Στην συνέχεια ακολούθησε ευρωπαϊκό παιχνίδι, με τους φιλάθλους να πηγαίνουν στη Βαλένθια και το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τη Λεβάντε. Κι αν πιστεύει κάποιος ότι η ήττα με σκορ 3-0 τους πτόησε και τους χάλασε την διάθεση τότε πλανάται πλάνη οικτρά.

Γιατί όχι μόνο δεν… χαλάστηκαν, αλλά επόμενος σταθμός είναι η Ξάνθη για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες. Τελικός προορισμός αυτού του απίστευτου πραγματικά ταξιδιού η Δράμα, γιατί οι οπαδοί αγαπούν και το μπάσκετ και θέλουν να βρεθούν στο πλευρό και του μπασκετικού Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ την Δευτέρα.

Αν μη τι άλλο αυτή η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη και πραγματικά οι εν λόγω οπαδοί έχουν αυτό που λέμε «ταξιδιάρα ψυχή».

Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x