Stoiximan Super League

Η… ομάδα του «τίγρη»

Προσπάθειες να φέρουν κοντά Μελισσανίδη και επιφανείς φίλους της ΑΕΚ, ακόμη και πρώην ή νυν μετόχους, επιχειρούν άνθρωποι κοντά στην ομάδα. Σήμερα το ΔΣ, επικοινωνία μέσω Skype με τον Νίκο Νοτιά.

Την ώρα που η ΑΕΚ αγωνιστικά δείχνει να έχει μπει για τα καλά στο δρόμο της σωτηρίας, εκτός αγωνιστικών χώρων εξακολουθεί να πασχίζει. Μία ακτίδα φωτός αποτέλεσε η τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη στους οργανωμένους, πως δέχεται να επιστρέψει στην ΠΑΕ εφόσον έχει τη συμπαράσταση κι άλλων επιχειρηματιών.

Ήδη άνθρωποι μέσα από την ομάδα (κι όχι μόνο) προσπαθούν να φέρουν κοντά τον «τίγρη» με επιφανείς φίλους της ομάδας. Οι οργανωμένοι θα επιχειρήσουν τις επόμενες ημέρες να έρθουν σε επαφή με τον Πόλυ Χατζηϊωάννου για να διαπιστώσουν τις προθέσεις του, ενώ αντίστοιχες προσπάθειες θα γίνουν με τον Πέτρο Παππά και τον Νίκο Νοτιά.

Με τον τελευταίο, που παραμένει μεγαλομέτοχος, θα επιχειρήσει επαφή μέσω… Skype η διοίκηση της ΠΑΕ στο σημερινό ΔΣ (16:00). Στόχος της είναι σε πρώτη φάση να φέρει σε επαφή τον Δημήτρη Μελισσανίδη με ανθρώπους που έχουν την οικονομική επιφάνεια, αλλά πρωτίστως τη διάθεση να προσφέρουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x