Stoiximan Super League

Preview: Κέρκυρα-ΑΕΚ (17:15, NovaSports 1)

Ώρα να… τελειώνει! Μετά την αντεπίθεση των τελευταίων αγωνιστικών, η ΑΕΚ έχει διπλή ευκαιρία στην Κέρκυρα: Να ξεφύγει για τα καλά από τους μπελάδες και να βυθίσει ακόμα περισσότερο τους «Φαίακες».

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τον Άρη «έπαιζε τα ρέστα της». Πήρε (μόνο) έναν πόντο. Με τον ΟΦΗ το παιχνίδι ήταν «όλα τα λεφτά». Τσάμπα άγχος. Το ματς με την ΑΕΚ όμως είναι πραγματικά από τις τελευταίες ζαριές της Κέρκυρας. Κι αν το χάσει κι αυτό, η… χρεωκοπία (υποβιβασμός) θα μοιάζει πιθανότερη από ποτέ.

Έχοντας πλέον στον πάγκο τον Γιάννη Παπακώστα (ο οποίος διαδέχθηκε τον Άκη Μάντζιο) οι «Φαίακες» δεν έχουν περιθώριο να σκεφτούν τίποτα λιγότερο από την πρώτη νίκη τους έπειτα από τον περασμένο Σεπτέμβρη (!) επί του ΟΦΗ.

Το θετικό για εκείνους, ωστόσο, είναι πως θα το κάνουν χωρίς πολλά αγωνιστικά προβλήματα, μιας και ο νέος τους τεχνικός έχει ν’ αντιμετωπίσει τη μία (αλλά σημαντική) απουσία του Ανέστη Αγρίτη, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το προηγούμενο ματς στο «Γεντί Κουλέ.

Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Λεόν, Τσουμάνης, Πετρούσης, Ηλιάδης, Γιάντσης, Βενέτης, Σταμογιάννος, Βασιλόγιαννης, Σίμωσης, Γκέσιος, Στάμου, Κυβελίδης, Αθανασίου, Τσουκάνης και Κρητικός.


ΑΕΚ

Διοικητικά (με τον Βιντιάδη να συνεχίζει τις αναβολές και τον Μελισσανίδη να επαναλαμβάνει ότι μόνος του δεν μπορεί να τη βοηθήσει) δεν βλέπει ακόμα φως. Αγωνιστικά όμως, η ΑΕΚ έχει αρχίσει προ πολλού να συνέρχεται.

Κι αν συνεχίσει να το επιβεβαιώνει και στην Κέρκυρα, δεν είναι μόνο ότι θα κλείσει (σχεδόν) ιδανικά την πεντάδα αγώνων που θα την έβγαζαν από τους μπελάδες για τη σωτηρία. Αλλά και ότι -με μια ακόμα νίκη- θα μπορεί να κοιτάζει πλέον ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Στην προσπάθεια ωστόσο να την κατακτήσει, η «Ένωση» θα έχει σημαντικές απουσίες: Του τιμωρημένου Πετρόπουλου και του τραυματία Ρίκκα. Κι αν τον δεύτερο τον αντικατέστησε αξιοπρεπέστατα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Φέτσης (κι αυτό αναμένεται να γίνει και αύριο) το ποιος θα αντικαταστήσει τον Έλληνα φορ παραμένει «γρίφος» για τον Έβαλντ Λίνεν.

Με δεδομένο λοιπόν ότι απάντηση σ’ αυτόν θα είναι ένας εκ των Φουρτάδο και Τσίτα (αμφότεροι δοκιμάστηκαν στις τελευταίες προπονήσεις) η πιθανότερη σύνθεση του 4-4-2 με ρόμβο που θα επιλέξει και πάλι ο Γερμανός θα είναι η εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής και Βλάχος. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μητρόπουλος, μπροστά του οι Φέτσης-Κορδέρο, σε ρόλο επιτελικού θα ξεκινήσει ο Γκερέιρο και στην επίθεση ο Φούντας θα έχει παρτενέρ τον Φουρτάδο ή τον Τσίτα.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Τσίτας, Γκερέιρο, Παυλής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Ανάκογλου, Μπουγαΐδης, Καραλής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Μερκενίδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x