Stoiximan Super League

Preview: Ατρόμητος-Βέροια (17:15 Novasports 3)

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Βέροια στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το control room του sport-fm.gr.

Συνέχεια στη μεγάλη και ιστορική νίκη που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την περασμένη αγωνιστική θέλει να δώσει ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται στο Περιστέρι για την 21η μέρα του πρωταθλήματος τη Βέροια.

Στον αντίποδα η «βασίλισσα του Βορρά» προέρχεται και αυτή από μία σημαντική εντός έδρας νίκη και θέλει απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να ελπίζει στην παραμονή της στην κατηγορία.

Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το control room του sport-fm.gr.

Ατρόμητος

Το ένα από τα δυο επιθετικά… όπλα που απέκτησε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (Μάντζιος-Ναπολεόνι) θα έχει διαθέσιμο απέναντι στη Βέροια ο Ατρόμητος. Το θέμα με τη μπλε κάρτα του Έλληνα φορ δεν του έχει επιτρέψει να κάνει ακόμα ντεμπούτο με τη φανέλα του Ατρόμητο -ωστόσο ο Νίκος Αναστόπουλος ελπίζει πως το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Βέροια θα είναι το τελευταίο που δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Κι αυτό διότι η υπόθεση αναμένεται να κλείσει οριστικά στις 12 Φεβρουαρίου, με τα απαραίτητα έγγραφα να αποστέλλονται από το Αζερμπαϊτζάν και τον 30χρονο επιθετικό να μπορεί να αγωνιστεί στο μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ενώ ο Μάντζιος θα περιμένει όμως για το ντεμπούτο του, το ίδιο δεν θα χρειαστεί να γίνει με τον Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός συμπερίληφθηκε κανονικά στην αποστολή του αυριανού αγώνα και θεωρείται βέβαιο πως –είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή- θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Ράντμαν, Μανόλο, Νάστος, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Σουμπίνιο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Ταυλαρίδης, Επστάιν, Λαζαρίδης, Ουντόζι, Γκαρσία, Μπρίτο, Φάμπιο, Κούτσι, Ναπολεόνι, Καλλέργης.

Βέροια

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γεωργιάδη και Αμαραντίδη, καθώς επίσης και στους τραυματίες Μπαργκάν και Καλί.

Στον αντίποδα ευχάριστα ήταν τα νέα για τους Κόστλι, Ολαϊτάν και Ορέστες, με τους δύο τελευταίους να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες ημέρες και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, όπως και ο Κόστλι ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί με την ομάδα στην Αθήνα.

Η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Τζημογιάννης, Μοκάκε, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Ιωάννου, Καλτσάς, Κόστλι, Παυλίδης, Μάνος, Μενεντές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x