Stoiximan Super League

«Κρίσιμα τα δύο επόμενα ματς»

Ως τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν για την Κέρκυρα χαρακτήρισε τα ματς κόντρα στην ΑΕΚ και στον Πανιώνιο ο αθλητικός διευθυντής των Φαιάκων,Ανδρέας Δούσης, στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (7/2).

Ύψιστης σημασίας για το μέλλον της Κέρκυρας στην Σούπερ Λίγκα είναι οι επερχόμενες αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Πανιώνιο, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (7/2) ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ανδρέας Δούσης.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου της Κέρκυρας την Πέμπτη (7/2) ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ανδρέας Δούσης:

Για το θέμα του προπονητή που απασχολεί την Κέρκυρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα:

«Η ομάδα, επειδή πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι για ό,τι λέμε, κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες να τελειώσει ακόμη και σήμερα το θέμα του προπονητή. Επειδή, όμως, έχουμε μάθει να μη μιλάμε πριν οριστικοποιηθεί κάτι, καλό είναι να περιμένουμε. Το παιχνίδι, πάντως, είναι τόσο σημαντικό, που, ανεξαρτήτως προπονητή, πρέπει οι ίδιοι οι παίκτες να το πάρουν μόνοι τους. Όχι ότι δεν χρειάζεται προπονητής, αλλά, κυρίως, χρειάζονται άλλα πράγματα».

Για το αν οι Φαίακες έχουν πιθανότητες παραμονής στην Σούπερ Λίγκα:

«Πρέπει να βρούμε τις καλύτερες λύσεις, για να μπορέσουμε να γλιτώσουμε την ομάδα, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια. Τα οποία ήταν και πιο δύσκολα, γιατί, εάν θυμάστε, πέρσι, στο αντίστοιχο χρονικό σημείο, η διαφορά από τις ομάδες που, εντέλει υποβιβάστηκαν, ήταν μεγαλύτερη. Αυτά τα δύο παιχνίδια, που ακολουθούν, είναι τα πιο κρίσιμα της χρονιάς. Να νικήσουμε, με το καλό, και θεωρώ ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο».

Για το τι θα γίνει αν «στραβώσουν» αυτά τα δύο ματς για την Κέρκυρα:

«Δεν θα στραβώσουν! Μπορεί να είμαι περισσότερο αισιόδοξος από κάποιους άλλους, αλλά έτσι πιστεύω. Η ομάδα θα πάρει τα δύο ματς και θα μπούμε σε άλλο δρόμο, για να γλιτώσει η ομάδα, όπως πέρσι και πρόπερσι. Κάτι, που, εάν το καταφέρουμε, θα... στεναχωρήσουμε κάποιους, αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι αυτά».

Για την λύση της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο:

«Ξέρετε πολύ καλά πως ό,τι γίνεται στην Κέρκυρα, γίνεται με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας. Το ότι έφυγε ο Άκης Μάντζιος, δε σημαίνει ότι είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για ό,τι έχει γίνει. Ο Άκης Μάντζιος έκανε εξαιρετική δουλειά και είναι πάρα πολύ καλός προπονητής. Αλλά δεν γίνεται να αλλάξεις όλη την ομάδα. Καλώς ή κακώς, ειδικά στην Ελλάδα, ο πρώτος που την “πληρώνει”, όταν κάτι δεν πάει καλά, είναι ο προπονητής. Βεβαίως, όλοι φταίμε! Όλοι κάνουμε λάθη και η διοίκηση και οι παίκτες και ο προπονητής κι εμείς, όλοι. Σε ένα “διαζύγιο” ποτέ δε φταίει μόνο ένας. Άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x