Stoiximan Super League

«Δυνατός και σημαντικός ο Φιγκερόα»

Ικανός να βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό είναι ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, όπως δήλωσε ο προπονητής που είχε στην Έμελεκ, Γκουστάβο Κιντέρος.

Βέβαιος πως ο Λουτσιάνο Φιγκερόα θα αποδειχτεί μία πολύ καλή προσθήκη για τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο άνθρωπος που τον είχε υπό τις οδηγίες του στην Έμελεκ, Γκουστάβο Κιντέρος. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο Αργεντινός φορ δεν «κουβαλά» προβλήματα τραυματισμών και μόλις φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο θα βοηθήσει πολύ το «τριφύλλι».

«Δεν ήταν τόσο δραματικά τα πράγματα, μαζί μου είχε μονάχα έναν τραυματισμό στον ώμο και τον τραυματισμό στον αστράγαλο που χρειάστηκε επέμβαση», δήλωσε στο «Goal» και πρόσθεσε: «Χρειάζεται να τον βοηθήσουν στον νέο του σύλλογο και εφόσον επανέλθει στο 100% της φυσικής του κατάστασης θα γίνει πολύ σημαντικός. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να είναι σημαντικός στις περισσότερες ομάδες του κόσμου».

Όσο για το αγωνιστικό του προφίλ, το σκιαγράφησε ως εξής: «Πρόκειται για επιθετικό, καθοριστικό στην περιοχή, με ευχέρεια στο εναέριο παιχνίδι: στο χτύπημα με το κεφάλι, με καλή τεχνική κατάρτιση. Ολοκληρωμένος επιθετικός, έχει το γκολ στις φλέβες του. Η ταχύτητά του δεν είναι όπως στα 25 του, αλλά σαφώς έχει αποκτήσει εμπειρίες και λειτουργεί διαφορετικά. Λειτουργεί εξαιρετικά όταν υπάρχουν καλοί εξτρέμ για να τον τροφοδοτούν με σέντρες. Φυσικά μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε σύστημα παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x