Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Πληρώσαμε το κακό πρώτο ημίχρονο»

Την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου «πλήρωσε» η Κέρκυρα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, σύμφωνα με τον προπονητή των «Φαιάκων», Άκη Μάντζιο.

Απογοητευμένος από την νέα ήττα της Κέρκυρας (10η στη φετινή Σούπερ Λίγκα), αυτή τη φορά με σκορ 2-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός εστίασε στην κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και παραδέχθηκε ότι τα πράγματα για την ομάδα του παραμένουν δύσκολα.

«Ξέραμε ότι είχαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, ο οποίος μέσα στην έδρα του μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και δικαιολογημένα προηγήθηκε. Εμείς χάσαμε ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο αλλάξαμε την εικόνα μας και προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα για μάς και γίνεται προσπάθεια. Δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει, πληρώσαμε το κακό πρώτο ημίχρονο» τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον φίλο μου τον Γιάννη Πετράκη. Είναι μεγάλη η διαφορά των 12 βαθμών στους 10 αγώνες και πιστεύω ότι ο ΟΦΗ δύσκολα θα έχει πρόβλημα. Κανένας δεν ξέρει που θα κριθεί η παραμονή και πιστεύω ότι θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος».

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x