Stoiximan Super League

ΟΦΗ-Κέρκυρα (15:00, Novasports 1)

«Ο θάνατός του η ζωή μου». Είναι κλισέ ατάκα, αλλά χαρακτηρίζει απόλυτα την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Κέρκυρα, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Δεν τους κάνει η ισοπαλία! Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κέρκυρα, με τις δύο ομάδες να έχουν μόνο ένα αποτέλεσμα στο μυαλό τους… Τη νίκη! Οι Κρητικοί έρχονται από την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ και θέλουν οπωσδήποτε το «τρίποντο» για να ξεφύγουν ακόμη πιο περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη, η ομάδα του Άκη Μάντζιου αγνοεί τη νίκη από το Νοέμβριο του 2012 (1-0 εκτός έδρας τον Πανιώνιο) και αυτό… αποδεικνύεται από τη βαθμολογική της θέση, καθώς βρίσκεται στην τελευταία.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το control room του sport-fm.gr.

ΟΦΗ

Τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, προκειμένου να πάνε ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας και να τελειώνουν με την υπόθεση παραμονή θέλουν όλοι στις τάξεις του ΟΦΗ.

Το κακό για τον τεχνικό των Κρητικών, Γιάννη Πετράκη, είναι πως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ιωαννίδη και Βερόν. Ο πρώτος παραμένει τραυματίας, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τους Φαίακες.

Βέβαια, υπάρχουν και θετικά για τον 53χρονο προπονητή, αφού στην αποστολή συμπεριέλαβε τα νέα αποκτήματα της ομάδας του Ηρακλείου. Ο λόγος για τους Θανάση Κανούλα και Γιώργο Μακρή, των οποίων τα δελτία έφτασαν στα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο πρώην μέσος του Ατρόμητου να ξεκινήσει ακόμη και βασικός.

Τώρα όσον αφορά αυτούς που θα παρατάξει ο Γιάννης Πετράκης κόντρα στην Κέρκυρα κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Αγριμάκης. Την άμυνα θα πλαισιώνουν από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα και Κουρδάκης. Στο χώρο του κέντρου σε ρόλο αμυντικών χαφ οι Μπανούσης και Μακρής, ενώ στα «φτερά» θα είναι οι Κουτσιανικούλης και Λαμπρόπουλος. Στην γραμμή «κρούσης» θα είναι οι Περογαμβράκης, ο οποίος θα έχει συμπαραστάτη τον Παπάζογλου.

Οι «εκλεκτοί» του Πετράκη:

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Σόουζα, Σαρ, Ζορμπάς, Μπανούσης, Περογαμβράκης, Ζαχαράκης, Μπούρμπος, Βιτώρος, Ροβίθης, Νύκταρης, Κανούλας, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Κουρδάκης, Μακρής και Καπουράνης.

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και άπαντες στην ομάδα ξέρουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες και ειδικά με αντιπάλους που είναι –θεωρητικά- εφικτό να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το καλό για τον Άκη Μάντζιο είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ», καθώς στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού τέθηκε και ο μεγάλος απών των δύο τελευταίων αγωνιστικών, Τάσος Βενέτης.

Ωστόσο, ακόμα κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του έμπειρου αμυντικού κόντρα στον ΟΦΗ, καθώς δεν είναι και… μικρό το διάστημα της απουσίας του από την αγωνιστική δράση, με τον Άκη Μάντζιο να παίρνει την τελική του απόφαση την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά, η αποστολή της Κέρκυρα για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αποτελείται από τους: Αναστασόπουλο, Στρατηλάτη, Ζουμπουλάκη, Μπουκουβάλα, Τσουμάνη, Τσοκάνη, Έντερ, Βενέτη, Πετρούση, Ηλιάδη, Κρητικό, Αθανασίου, Λεόν, Αγρίτη, Κυβελίδη, Σίμωση, Γκέσιο, Γιάντση, Βασιλόγιαννη, Στάμου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x