Stoiximan Super League

Πήρε Ανδρεόπουλο η Κέρκυρα

Τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο απέκτησε η Κέρκυρα η οποία εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας μια… αναδρομή για τα αθλητικά πεπραγμένα του ποδοσφαιριστή. Παράπονα για την διαιτησία από τους Φαίακες.

Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Κέρκυρα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου. Ο 18χρονος δεξιός μπακ-χαφ που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού πηγαίνει σε μία πολύ δύσκολη στιγμή στο νησί των Φαιάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών.

Ο Ανδρεόπουλος γεννήθηκε στις 18/1/1994, στην Αθήνα και είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και το δεξί άκρο της άμυνας και, μέχρι πρόσφατα, φορούσε τη φανέλα της Καλαμάτας, στο Πρωτάθλημα της Football League 2. Ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, απ’ όπου, πέρσι το καλοκαίρι μεταπήδησε στους Μεσσήνιους».

Παράπονα για την διαιτησία από τους Φαίακες

Ανακοίνωση για τη διαιτησία εξέδωσε ο ΑΟ Κέρκυρα, επισημαίνοντας πως κάποια λάθη εις βάρος του ξεπερνούν το ανθρώπινο λάθος, ενώ και η ανοχή έχει ένα όριο. Η διοίκηση των Φαιάκων ζητά το αυτονόητο, δηλαδή σεβασμό και ίσες αποστάσεις, τονίζοντας πως τα κρούσματα έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για την ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, μοναδικοί πρωταγωνιστές ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, πρέπει να είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό και αποτελεί πάγια θέση της, να μη σύρεται σε δημόσιους σχολιασμούς διαιτητικών αποφάσεων. Στάση, που και στη φετινή περίοδο έχει τηρήσει με χαρακτηριστική συνέπεια, ακόμη και στις αρκετές των περιπτώσεων, που αυτές, κατά κοινή παραδοχή, έχουν ζημιώσει αδίκως την ομάδα μας.

Αυτή, ωστόσο, η απόλυτα συνειδητή επιλογή, φαίνεται ότι από ορισμένους εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Με αποτέλεσμα την τακτική επανάληψη φαινομένων, που γεννούν, αν μη τι άλλο, προβληματισμό. Κάπως έτσι, στο 39’ του αγώνα της ομάδας μας στην Ξάνθη, είδαμε τον διαιτητή, κ. Μαντάκη να αρνείται την αποβολή, με δεύτερη κίτρινη, του ποδοσφαιριστή, Κομεσίδη, παρά το γεγονός ότι το... αθώο μαρκάρισμά του στον παίκτη μας, Ντιέγκο Λεόν, προκάλεσε το σχίσιμο του παπουτσιού του!

Προφανώς, ήταν πολύ πιο επικίνδυνη η... γυρισμένη πλάτη του Γιάντση, στον αγώνα με τη Βέροια ή του Αγρίτη, στο ματς της Λιβαδειάς! Κάπως έτσι, στο 64’, είδαμε τον Γκέσιο να κόβεται με ανύπαρκτο οφσάιντ, ενώ έβγαινε σε επίκαιρη θέση για γκολ. Προφανώς, στο εξίσου ανύπαρκτο οφσάιντ που καταλογίστηκε στον Μπάρκογλου, στο 1-0 του αγώνα με τη Βέροια, ήταν πιο... βαριά η σημαία ή επρόκειτο για πιο... δυσδιάκριτη φάση απ’ τη βουτιά - πέναλτι του Ψυχογιού, στον αγώνα του «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη!

Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα έχει αποδείξει με την έως τώρα στάση της ότι και το ανθρώπινο λάθος γνωρίζει να αντιλαμβάνεται και τους διαιτητές να σέβεται και το προϊόν να προστατεύει. Επειδή, ωστόσο, τα «κρούσματα» έχουν πια πληθύνει, οι καιροί είναι ύποπτοι και σταδιακά μπαίνουμε σε μια σειρά κρίσιμων αγώνων, ικανών να κρίνουν σημαντικά τους κόπους των πραγματικών πρωταγωνιστών, εφιστά την προσοχή των αρμοδίων. Ζητώντας το αυτονόητο: σεβασμό και ίσες αποστάσεις. Όλα τα πράγματα έχουν κι ένα όριο. Το ίδιο και η ανοχή...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x