Stoiximan Super League

Θυμωμένος με τις διαρροές ο Φάμπρι

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με το γεγονός πως ο Τύπος έγραψε χαρτί και καλαμάρι τα όσα είπε στους παίκτες, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό

Άλλον έναν λόγο να θυμώσει και να προβληματιστεί, βρήκε ο Φαμπρισιάνο Γκονζάλες. Ο τεχνικός των «πρασίνων» απέναντι στους ποδοσφαιριστές του, ήταν σαφώς πιο ήρεμος, απ’ όσο μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα, ωστόσο ήταν έντονα προβληματισμένος από το γεγονός, πως όσα είπε μετά το τέλος του ματς κόντρα στον Πανθρακικό, ήταν καταγεγραμμένα με ακρίβεια στον Τύπο. Μάλιστα γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησε από τον Κώστα Ελευθεράκη και τον Βασίλη Κωνσταντίνου να πάρουν μέτρα, ώστε να μην παρατηρηθεί και στο μέλλον το φαινόμενο των διαρροών κι επισήμανε πως κάποια πράγματα πρέπει να μένουν στα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα, όπως γράψαμε και παραπάνω με τους ποδοσφαιριστές, ήταν σαφώς πιο ήρεμοι οι τόνοι κι έδωσε ραντεβού, ώστε να δοθούν εξηγήσεις και να υπάρξει ομιλία για την προπόνηση της Δευτέρας. «Θέλω να ηρεμήσετε και θα τα πούμε αύριο για το τι έφταιξε στο ματς με τον Πανθρακικό. Θα δούμε αναλυτικά τα λάθη μας και θα συζητήσουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι σας έπιασε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και οπισθοχωρήσατε. Θα τα πούμε όμως αναλυτικά αύριο (σ.σ σήμερα)» είπε στους παίκτες του ο Φάμπρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x