Stoiximan Super League

Είναι θέμα προτεραιοτήτων

Την ώρα που Άρης και ΑΕΚ θα δίνουν μάχη για το... «ζην» στη Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός στη μετα-Ζαρντίμ εποχή ψάχνει το «ευ ζην» και θέλει γκολ και θέαμα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Καμία σχέση με τις επικές αναμετρήσεις του παρελθόντος δεν θα έχει το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους σε ένα παιχνίδι «ο θάνατός σου, η ζωή μου».

Οι Θεσσαλονικείς και ο «Δικέφαλος» προσπαθούν να σηκώσουν κεφάλι τις τελευταίες αγωνιστικές και έχει μεγάλο ενδιαφέρον το αποψινό αποτέλεσμα για να φανεί ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα για την σωτήρια.

Μπλεγμένες στην υπόθεση «παραμονή» είναι η Skoda Ξάνθη και η Κέρκυρα, οι οποίες αναμετρόνται σήμερα στα Πηγάδια.

Σε δύσκολη θέση παραμένει και ο Πλατανιάς, ο οποίος δύσκολο έργο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες θέλει τη νίκη για να κρατηθούν σε επαφή με τον Αστέρα Τρίπολης και να μειώσουν τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Μετά την απομάκρυνση του Ζαρντίμ από τον πάγκο του Ολυμπιακού, στο Λιμάνι θέλουν να παίξουν ελκυστικό ποδόσφαιρο και να ξεφύγουν στο +13 από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά η 18η αγωνιστική:

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-0
Ανίκητος στην έδρα του και έτοιμος για όλα φέτος, ο Αστέρας Τρίπολης, επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ με τέρμα του Ναβάρο (24’) και μείωσε στον πόντο την διαφορά του από τον Δικέφαλο του Βορρά. Καλύτεροι οι Αρκάδες, με 15 τελικές και δοκάρι του Περόνε, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του Δώνη, η οποία παρουσιάστηκε με προβλήματα, ασύνδετη και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της. Αποδοκιμασίες και πολλά υβριστικά συνθήματα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για Δώνη και παίκτες. Διαβάστε περισσότερα.



ΟΦΗ-Πανιώνιος 2-1
Το έκανε… ντέρμπι, αγχώθηκε στα τελευταία λεπτά, ωστόσο, τα κατάφερε και τις… ζευγάρωσε. Ο ΟΦΗ αν και στο τέλος έπαιξε με την «φωτιά» πήρε τη μεγάλη νίκη 2-1 απέναντι στον Πανιώνιο, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μέσα στο «Γεντί Κουλέ», μετά από αυτή με τον Άρη την περασμένη αγωνιστική. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς οι Κρητικοί σκαρφαλώνουν στην βαθμολογία και παιχνίδι με το παιχνίδι… ανασαίνουν καλύτερα. Διαβάστε περισσότερα.



Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 1-1
Ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τον Τοτσέ, αλλά οπισθοχώρησε κι έδωσε ευκαιρία σε Παπαδόπουλο και Πανθρακικό να τον τιμωρήσουν ξανά και να τον αφήσουν μακριά από τους όποιους στόχους του μετά το τελικό 1-1.Τυχερός ο Πανθρακικός που πήρε έναν ανέλπιστο πόντο εκμεταλλευόμενος όμως τη συμπεριφορά μικρής ομάδας που έδειξαν οι "πράσινοι" οι οποίοι δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να διαχειριστούν το γκολ που μετά από πολύ κόπο σημείωσαν στο 74'. Διαβάστε περισσότερα.



Κυριακή, 20/1

Ατρόμητος-Πλατανιάς (15:00, NovaSports 1)

«Μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»! Εκεί έλεγαν στον Γεωργίτση πως θα φτάσει για τη Λάσκαρη. Αντίθετα, ο «μουστάκιας» του Ατρομήτου δεν θα χρειαστεί να φτάσει μακριά για να τον κάνει να ξεχάσει πρόωρα τον Μπάγεβιτς. Αρκεί να συνεχίσει τις νίκες εντός (όπως με την Κέρκυρα) και τα «τσιμπολογήματα» σε δύσκολες έδρες (όπως η Τούμπα). Να, σαν αυτό που έκανε ο Πλατανιάς στην Κομοτηνή, πριν προσπαθήσει να το πετύχει την Κυριακή και πιο… νότια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργαράκος (Αθηνών), Ταρανάς (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου


SKODA Ξάνθη-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 3)

Υπάρχουν… και χειρότερα! Μ’ αυτό παρηγορήθηκε η Ξάνθη (για την απογοητευτική εμφάνιση με την ΑΕΚ) βλέποντας την Κέρκυρα να χάνει (και) από τον Αστέρα. Κι αυτό θα προσπαθήσει ν’ αποδείξει στα Πηγάδια -βυθίζοντας περισσότερο τους «Φαίακες» και παίρνοντας τρίτη σερί νίκη (μετά την τεσσάρα στον Πανιώνιο και την τριάρα στον ΟΦΗ) που θα την απομακρύνει απ’ τα… μεγάλα ζόρια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Σιγίκας (Πέλλας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια


Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, NovaSports 1)

ΚΑΙ νίκη ΚΑΙ θέαμα! Μετά τη νέα μουρμούρα του κόσμου στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καβάλα -και κυρίως μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη- παίκτες και προπονητής του Ολυμπιακού έχουν καταλάβει πως είναι απαραίτητο και το δεύτερο… συστατικό της συνταγής. Γι’ αυτό (απέναντι στον ποιοτικό αλλά ελλιπή ΠΑΣ) θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν το τρίποντο με μια χορταστική -έπειτα από καιρό- εμφάνιση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορινθίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»


Άρης-ΑΕΚ (19:30, NovaSports 1)

Κιτρινο(μαυρο)ς πυρετός! Εκτός από τα χρώματα, Άρης και ΑΕΚ συνεχίζουν να μοιράζονται την «αρρώστια» των τελευταίων θέσεων. Και μόνο η… αντιβίωση των τριών πόντων μπορεί να τους βοηθήσει να πάρουν τα πάνω τους. Γιατί οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν ξανά κρεβατωμένοι μετά την «καταιγίδα» στο Ηράκλειο. Και η «Ένωση» έχει την ευκαιρία (μετά το φιλί ζωής που πήρε με την Ξάνθη) να βγει έπειτα από πολύ καιρό απ’ την… εντατική της βαθμολογίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Μπαλτάς (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


Δευτέρα, 21/1

Βέροια-Λεβαδειακός (19:30, NovaSports 1)

-Εγώ είμαι πιο φορμαρισμένος. -Όχι, εγώ είμαι πιο φορμαρισμένος. Βέροια και Λεβαδειακός έχουν όλο το Σ/Κ μπροστά τους να… διαφωνούν πριν τρακάρουν μεταξύ τους τη Δευτέρα. Γιατί μετά θ’ αποδειχθεί: Αν οι γηπεδούχοι (με ήττα μόνο απ’ τον Ολυμπιακό στα έξι τελευταία) θα συνεχίσουν εκτός ζώνης. Ή αν οι φιλοξενούμενοι (με ήττα μονάχα από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στα οκτώ τελευταία) θα συνεχίσουν να ονειρεύονται… Ευρώπη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας


Η επόμενη αγωνιστική (19η)

Σάββατο, 26/1

Πανθρακικός-Ολυμπιακός (17:15, NovaSports 2)
Πανιώνιος-Λεβαδειακός (17:15, NovaSports 3)
ΑΕΚ-ΟΦΗ (19:30, NovaSports 2)

Κυριακή, 27/1

ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια (15:00, NovaSports 1)
ΠΑΟΚ-SKODA Ξάνθη (17:15, NovaSports 2)
Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης (17:15, NovaSports 1)
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 1)

Δευτέρα, 28/1

Κέρκυρα-Άρης (19:30, NovaSports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x