Stoiximan Super League

Με νίκη… αναδύεται

Τρίποντο σωτηρίας ψάχνει η ΑΕΚ στο αποψινό ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30). Τσούπρος στην άμυνα και Γκερέιρο ή Κατίδης για τη θέση του επιτελικού χαφ.

Τη νίκη που θα τη βγάλει για πρώτη φορά φέτος από τη ζώνη του υποβιβασμού επιζητά η ΑΕΚ στην αποψινή (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η «Ένωση» που βρίσκεται από την αρχή της περιόδου στις θέσεις που οδηγούν στη Football League, χρειάζεται ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων μπαίνοντας σταδιακά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση με τον Άρη, που έχει μόλις έναν βαθμό περισσότερο από αυτή, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα για την παραμονή, το οποίο μπορεί να αυξηθεί στην τριάδα αγώνων που ακολουθεί με ΟΦΗ (εντός), Πανιώνιο (εντός) και Κέρκυρα (εκτός).

Με Τρούπρο στην άμυνα

Σίγουρα με ένα, πιθανώς και με δύο νέα πρόσωπα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τσούπρος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μπουγαΐδη στα μετόπισθεν, καθότι ο μεν Κουτρουμπής είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει για πρώτη φορά φέτος, ο δε Γιάγκο είναι τραυματίας, ενώ ο Κοντοές δεν θα παίξει από τη στιγμή που εκκρεμεί η προσφυγή του σε βάρος της ΠΑΕ. Η άλλη θέση που «παίζεται» είναι αυτή του επιτελικού χαφ, με τον Γκερέιρο να έχει προβάδισμα έναντι του Κατίδη, που θέλει πολύ να παίξει κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Οι υπόλοιπες εννέα θέσεις είναι… ρεζερβέ στο 4-4-2 του Λίνεν: Κωνσταντόπουλος στο τέρμα, Τσουμάγκας στο αριστερό και Βλάχος στο δεξί άκρο της άμυνας, Μπουγαΐδης στόπερ, Μητρόπουλος αμυντικό χαφ, Ρίκκα και Κορδέρο δίπλα του, με τον Φούντα να πλαισιώνει τον Πετρόπουλο στην επίθεση. Στη 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Καραλής. Οι υπόλοιποι είναι οι Αραμπατζής, Παυλής, Σταματής, Φέτσης, Αρκούδας και Τσουκαλάς.

Οδηγός το 2010

Η ΑΕΚ μετρά 14 νίκες, 16 ισοπαλίες και 20 ήττες ως φιλοξενούμενη του Άρη στο πρωτάθλημα. Τελευταία της επικράτηση ήταν το 4-0 στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στις 17 Οκτωβρίου του 2010, ενώ πέρυσι έχασε με 1-0 από το τέρμα του Λαζαρίδη στο 79’. Η «Ένωση» διεκδικεί το πρώτο της νικηφόρο σερί σε κανονική περίοδο πρωταθλήματος μετά τις πέντε συνεχείς νίκες στο διάστημα 19 Νοεμβρίου-10 Δεκεμβρίου του 2011.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x