Stoiximan Super League

Όχι άλλα προβλήματα

Μπορεί κόντρα στον Άρη να μην έχει στη διάθεσή του τον Γιάγκο και να μην γνωρίζει τι θα γίνει με τον Κοντοέ, τουλάχιστον όμως, ο Λίνεν είδε τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ να προπονούνται κανονικά.

Για μια ακόμη ημέρα ο Γιάγκο Φερνάντες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (όπως και ο Αλέξανδρος Νικολιάς) και έτσι ουσιαστικά επιβεβαιώνεται αυτό που γνωρίζαμε από την Πέμπτη.

Ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, δηλαδή, δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ΑΕΚ στο κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν κανονικά, γεγονός που συνεπάγεται πως ο Λίνεν θα τους έχει στη διάθεσή του και θα μπορεί εφόσον το επιθυμεί να συμπεριλάβει οποιονδήποτε στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Γιάννη Κοντοέ. Ο Γερμανός τεχνικός συναντήθηκε με τους Γκερέιρο, Ρίκκα, Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή και Πετρόπουλο προκειμένου να δει τι κλίμα υπάρχει στην περίπτωση που επιλέξει να ξεκινήσει τον Κοντοέ, όμως οι παίκτες του ανέφεραν πως δεν είναι σωστό να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι από την στιγμή που τη Δευτέρα (21/1) εκδικάζεται η προσφυγή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x