Stoiximan Super League

Έχει… θέματα ο Δώνης

Αρκετούς «πονοκεφάλους» έχει να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Δώνης. Ενόψει Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γκαρσία, Λάζαρ και Γεωργίαδη.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη με τον Αστέρα ολοκληρώθηκε. Ο Γιώργος Δώνης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Γκαρσία, Λάζαρ, Γεωργιάδη και Έτο.

Ο πρώτος παρέμεινε στο σπίτι του για δεύτερη μέρα κλινήρης, καθώς τον έχει… χτυπήσει η ίωση και έμεινε σπίτι του, με αποτέλεσμα να μην προλάβει τον αγώνα. Από την άλλη, Γεωργιάδης και Έτο είναι τραυματίες και ακολούθησαν ειδική θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, ωστόσο για την ώρα θα είναι απόντες από το ματς με τους Αρκάδες.

Κανονικά επιστρέφουν στην αποστολή Φωτάκης και Βιβιάν που εξέτισαν τις ποινές τους.

Όπως αναμενόταν εκτός έμεινε ο Γκόρντον Σίλντεφελντ, ο οποίος υπολογίζεται πως θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περίπου δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά, η 19μελής αποστολή του ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Κάτσε, Λόρενς, Ρομπέρ, Βιβιάν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x