Stoiximan Super League

«Είπα το ναι για να βοηθήσω την ΑΕΚ»

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης επέστρεψε στην ΑΕΚ ως υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα με όποιον τρόπο μπορεί.

Ένας (όχι και τόσο) παλιός γνώριμος επέστρεψε στην ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κολιάδη, που από τη θέση του μεταφραστή και βοηθού του Μανόλο Χιμένεθ, γύρισε στα Σπάτα κι ανέλαβε τη θέση του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Συμφώνησα να επιστρέψω στην ΑΕΚ και να αναλάβω το ρόλο του υπεύθυνου για το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να βγούμε από αυτή την κατάσταση που έχουμε βρεθεί. Αυτός που με ήθελε στην ΑΕΚ ήταν ο Λίνεν και όταν μου πρότειναν το συγκεκριμένο πόστο ήρθα χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά», δήλωσε στην «Ώρα των Σπορ».

Όσο για τους παίκτες και τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, είπε: «Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια και πιστεύω πως και οι παίκτες το ίδιο πρέπει να κάνουν. Να επικεντρωθούν στη δουλειά τους και να κοιτάξουν πως θα ξεκολλήσει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Να αφήσουμε στην άκρη τα διοικητικά και τα οικονομικά και να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό. Η ΑΕΚ είναι τελευταία, δεν γίνεται να μιλάμε για λεφτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x