Stoiximan Super League

«Ψάχνεται» για Κοντοέ

Η άμυνα της ΑΕΚ στην Τρίπολη «έμπαζε». Ο Γιάννης Κοντοές ούτε ομάδα βρήκε, ούτε με την «Ένωση» έπαψε να προπονείται. Συνυπολογίζοντας αυτά τα δυο, ο Έβαλντ Λίνεν «ψάχνεται» να τον επαναφέρει.

Τις διαδικασίες… επαναπροσέγγισης του Γιάννη Κοντοέ ξεκίνησε ο Έβαλντ Λίνεν.

Η τραγική αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ στην Τρίπολη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει βρει ομάδα, οδήγησαν τον Γερμανό στην απόφαση να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της «Ένωσης».

Στην κουβέντα που έκαναν λοιπόν, του τόνισε ότι θα ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του στη συνέχεια και προσπάθησε να διαπιστώσει κατά πόσο είναι πρόσφορο το έδαφος ν’ αποσύρει την προσφυγή του.

Σε κάθε περίπτωση, για να γίνει η ανατροπή στην υπόθεση του Κοντοέ -ακόμα κι αν ο ίδιος αποφασίσει να γυρίσει- θα πρέπει κάτι τέτοιο να συζητηθεί και με τη διοίκηση.

Διότι παρά το γεγονός ότι ο παίκτης προπονείται κανονικά όλες αυτές τις μέρες (και στο περιθώριο των επεισοδίων μάλιστα στα Σπάτα άκουσε τους οπαδούς να του εκφράζουν τα παράπονά τους για το ότι έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας) δεν έχει υπάρξει κάποια συζήτηση με την ΠΑΕ που θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x