Stoiximan Super League

Προχωρούν (και) τα μεταγραφικά

Δύο μεταγραφικές υποθέσεις φαίνεται πως απασχολούν τον ΠΑΟΚ εντονότερα τις τελευταίες μέρες.

Σε πρώτο πλάνο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» βρίσκονται ο Ντάνκο Λάζοβιτς και ο Γκόρντον Σίλντενφλεντ.

Και για τους δύο υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορούν να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας, ακόμη και εντός της εβδομάδας μετά τις τελικές συζητήσεις που θα έχει με τις εμπλεκόμενες πλευρές η διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και κυρίως ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Για τον Λάζοβιτς ο Ρώσος σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη παρουσιάζεται συγκρατημένα αισιόδοξος, αφού θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις λόγω της δυσκολίας που έχει να έρθει στην Ελλάδα ένας τέτοιος παίκτης.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης παρουσιάζεται διατεθειμένη να καλύψει μέρος των 2 εκατ. ευρώ που παίρνει ετησίως ο Σέρβος επιθετικός και ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, θα δώσει ένα μεγάλο ποσό για τα δεδομένα της εποχής.

Μάλιστα, είναι πιθανό εντός της ερχόμενης εβδομάδας να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη ο διεθνής επιθετικός μαζί με τον μάνατζέρ του.

Όσον αφορά τον Σίλντενφλεντ, ο Τσιστιακόφ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κροάτη αμυντικό της Ντιναμό Μόσχας για δανεισμό έξι μηνών και θα τοποθετηθεί οψιόν αγοράς.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επικοινωνεί με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και δεν έχει κλείσει ακόμα μήπως προκύψει κάποια καλύτερη περίπτωση από εκείνον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x