Stoiximan Super League

Προέχει η ενημερότητα, μετά ο Τσουμάγκας

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Αναστάσιου Τσουμάγκα. Ελεύθερος από τη Λεϊσόες έμεινε ο 22χρονος αριστερός μπακ, που είναι έτοιμος να υπογράψει. Προϋπόθεση η... ενημερότητα.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Λεϊσόες και αναμένεται να καλύψει το κενό του Λαγού και του Κοντοέ, οι οποίοι έχουν καταθέσει προσφυγές σε βάρος της Ένωσης.

Ωστόσο, πριν από την υλοποίηση μεταγραφών προτεραιότητα αποτελεί η ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Για αυτό το σκοπό «τρέχει» από το πρωί ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος προσπαθεί να βρει λύσεις στο ΙΚΑ και την Εφορία.

Άλλωστε χωρίς αυτές, η ΑΕΚ δεν θα μπορεί καν να χρησιμοποιήσει τους «κλεισμένους» Μητρόπουλο και Πετρόπουλο στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο.

Από την πλευρά του, ο Τσουμάγκας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της πορτογαλικής ομάδας:

«Ένα επείγον θέμα απαιτεί από μένα να επιστρέψω στην Ελλάδα αμέσως. Είμαι λυπημένος γιατί δεν μπορώ ούτε να αποχαιρετήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά τους κάνω από εδώ μία μεγάλη αγκαλιά. Μου άρεσε πολύ στη Λεϊσόες... Είναι ένα καλός σύλλογος, με φιλικούς ανθρώπους και πολύ κόσμο. Αισθάνθηκα σαν να ήμουν στο σπίτι μου. Μακάρι να μπορούσα να συνεχίσω και να βοηθούσα την ομάδα στο δεύτερο γύρο, αλλά δεν είναι δυνατόν. Έτσι είναι η ζωή. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ τα νέα και να μαθαίνω για τη Λεϊσόες. Ίσως μία μέρα γυρίσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x