Stoiximan Super League

Άγριο «χέρι» και πρόστιμο από Σπανό

Ποιος είδε τον Γιώργο Σπανό και δεν τον φοβήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο «ισχυρός» άνδρας του Ατρόμητου έθεσε προ των ευθυνών τους παίκτες και τους επέβαλε πρόστιμο ύψους 6.000 ευρώ.

Ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό Βόλου, εξόργισε τον Γιώργο Σπανό, ενώ όπως είναι γνωστό ήρθε και η παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Όλες αυτές τις μέρες, εκτός από το «κράξιμο» από τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, οι παίκτες δεν είχαν μιλήσει με τον κ. Σπανό.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, η οποία έγινε υπό τις οδηγίες του Μάρκου Δήμου και του Σωτήρη Κακαργιά, ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες και τους έθεσε προ των ευθυνών τους. Παράλληλα ζήτησε και άμεση βελτίωση στη συνέχεια της Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα, τους επέβαλε και πρόστιμο ύψους 6.000 για κάθε παίκτη που αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά, η προεροιμασία για το παιχνίδι με την Κέρκυρα έχει ξεκινήσει. Ο Ταυλαρίδης είναι ο μόνος που είναι εκτός, αφού αναμένεται να προπονηθεί από την Δευτέρα, ή την Τρίτη.

Ο νεαποκτηθείς Φάμπιο λόγω της κούρασης από το ταξίδι ,δεδομένου ότι έφθασε σήμερα το μεσημέρι από την Πορτογαλία, κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί. Αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x