Stoiximan Super League

Δεν είναι μόνο ο Λούκας…

Εκτός του Λούκας, στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Ενδιαφέρον για κάποιον που παίζει στην Ουκρανία. Τι γίνεται με Λάζοβιτς και Βιεϊρίνια.

Δεν είναι ο Λούκας Μαρτίνεθ ο μόνος ποδοσφαιριστής που απασχολεί τον ΠΑΟΚ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η SportDay γράφει ότι στο προσεχές ταξίδι του Γκέρμαν Τσιστιακόφ στην Ουκρανία, ο Ρώσος σύμβουλος της ΠΑΕ θα ασχοληθεί με την περίπτωση ενός πολύ καλού μεσοεπιθετικού που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος.

Είναι δεδομένο ότι το… δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη έχει περισσότερες γνώσεις όσον αφορά τη ρωσική αλλά και την ουκρανική αγορά, για αυτό τον λόγο οι Θεσσαλονικείς στρέφουν προς τα εκεί το ενδιαφέρον τους.

Ένας ακόμη παίκτης που βρίσκεται στο… στόχαστρο του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ο Ντάνκο Λάζοβιτς. Ο Τσιστιακόφ έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον 29χρονο επιθετικό, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την εποχή που ήταν στην Ανζί.

Ο Σέρβος φορ – μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης – ανήκει στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2013, όμως παρουσιάζεται θετική στο ενδεχόμενο να συζητήσει την παραχώρηση του παίκτη.

Από την πλευρά του, ο Λάζοβιτς φέρεται να βλέπει με καλό μάτι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και μάλιστα έχει ήδη επικοινωνήσει με ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη για να πάρει πληροφορίες.

Στα υπέρ της υπόθεσης είναι οι πολύ καλές σχέσεις του συμβούλου του ΠΑΟΚ με τους παράγοντες του ρωσικού συλλόγου, ο οποίος είχε δαπανήσει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από την Αϊντχόφεν.

Όσον αφορά την υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, αυτή τη στιγμή δύσκολα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα μπορέσει να φύγει από την Βόλφσμπουργκ για να επιστρέψει στην Τούμπα.

Ο διεθνής άσος αναμένεται να πάει κανονικά στην προετοιμασία (η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία) της γερμανικής ομάδας και αν τυχόν δεν τον θέλουν, τότε θα μιλήσει με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x