Stoiximan Super League

Αδιάφορη πρόταση για Γιαννιώτα

Μικρή κρίθηκε από τον Άρη η πρόταση της Βαλανσιέν για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα. Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Κώστας Καπετάνος.

Πρόταση για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα κατέθεσε η Βαλανσιέν στον Άρη, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Σκάουτερ της γαλλικής ομάδας είχε παρακολουθήσει τον 19χρονο μεσοεπιθετικό του «κιτρίνων» στο πρόσφατο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη και σχημάτισε πολύ θετική άποψη για τις ικανότητές του.

Μάλιστα, ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Ψηφίδη, και του κατέθεσε συγκεκριμένη προσφορά. Ωστόσο, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής έκρινε μικρή την πρόταση του Γάλλου.

Η Βαλανσιέν έχει και ένα άλλο μειονέκτημα: ακόμη και αν πληρώσει τη ρήτρα και τα τροφεία, δεν έχει τη συγκατάθεση του παίκτη που προτιμά το γερμανικό πρωτάθλημα.

Τάσεις φυγής από Καπετάνο

Την ίδια ώρα, το γεγονός ότι έχει μείνει στο περιθώριο και δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Λούκας Αλκαράθ στο παιχνίδι με τον Άστέρα Τρίπολης και έμεινε εκτός αποστολής από εκείνον με την Ξάνθη φέρνουν τον Κώστα Καπετάνο ένα βήμα από την έξοδο.

Ο έμπειρος χαφ που και την προηγούμενη εβδομάδα είχε συζητήσει με την -προηγούμενη πλέον διοίκηση- τη λύση του συμβολαίου του, το σκέφτεται πολύ σοβαρά και δεν αποκλείεται να καταθέσει ακόμη και προσφυγή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x