Stoiximan Super League

Βοήθεια σε Πειραιά και Νίκαια

Τους Ιερούς Ναούς Αγίου Σπυρίδωνα στον Πειραιά και της «Παναγίτσας» στη Νίκαια επισκέφθηκαν σήμερα αντιπροσωπεία παικτών και μελών του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η… σέντρα στις φιλανθρωπικές κινήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με την διεξαγωγή του «Πρώτου Αγώνα Αγάπης» στο Καραϊσκάκη. Σήμερα οι ερυθρόλευκοι επισκέφθηκαν τους Ιερούς Ναούς του Αγίου Σπυρίδωνα στον Πειραιά και της «Παναγίτσας» στη Νίκαια και προσέφεραν οικονομική βοήθεια στους ανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι Τάσος Παπάζογλου, Κώστας Μανωλάς και Παναγιώτης Βλαχοδήμος συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Καραϊσκάκης Α.Ε., κ. Βασίλη Βασιλειάδη, βρέθηκαν αρχικά στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου στη Νίκαια. Στον πατέρα Δημήτριο παρέδωσαν μια επιταγή για την οικονομική ενίσχυση της ενορίας.

Στη συνέχεια οι τρεις ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό, Αγίου Σπυρίδωνα στον Πειραιά. Τους «ερυθρόλευκους» υποδέχθηκαν από την Ευαγγελίστρια ο πατέρας Γεώργιος Καλαμάρης, από τον Άγιο Σπυρίδωνα ο πατέρας Βασίλειος Πόππης, από τον Ι.Ν. Ζωδόχου Πηγής ο πατέρας Νικόλαος Φίλης, από τον Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου ο πατέρας Ιωάννης Γιαννίσης, από τον Ι.Ν. Αγ. Ελευθερίου Καμινίων ο πατέρας Μαυρουδής Γκούμας, ενώ το παρών έδωσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Αρχιμανδρίτης πατήρ Νήφων Καπογιάννης.

Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού πρόσφεραν 30.000 μερίδες φαγητό για τα συσσίτια των απόρων των ενοριών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας μεγάλος σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός είναι κοντά μας και μας στηρίζει στο έργο που προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε, προσφέροντας βοήθεια σε όσους της χρειάζονται, όπως έκανε ο Κύριος μας. Εύχομαι να είστε πάντοτε καλά και να έχετε επιτυχίες, τις οποίες και εμείς χαιρόμαστε», τόνισε ο πατέρας Καπογιάννης.

Από την πλευρά του ο Κώστας Καραπαπάς ανέφερε…

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε εδώ και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Είναι οι πρώτες από τις πάμπολλες φιλανθρωπικές δράσεις τις οποίες έχουμε προγραμματίσει για το άμεσο και πιο μακρινό μέλλον. Σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε όλες αυτές τις ενέργειες και πολύ πιο οργανωμένα, αφού σύντομα θα λειτουργήσει και το Ίδρυμα του Ολυμπιακού, με στόχο την άψογη οργάνωση των φιλανθρωπικών ενεργειών της ομάδας μας στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντοτε κοντά σας και θα σας στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x