Stoiximan Super League

Ψάχνει να βρει λύση ο Μάντζιος

Τον παίκτη που θα καλύψει με επιτυχία το κενό του Δημήτρη Γιάντση ψάχνει να βρει ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάνζιος. Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον νεαρό επιθετικό, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το κρίσιμο ματς με τον Πανθρακικό.

Τον παίκτη που θα καλύψει με επιτυχία το κενό του Δημήτρη Γιάντση ψάχνει να βρει ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάνζιος.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον νεαρό επιθετικό, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το κρίσιμο ματς με τον Πανθρακικό.

Ωστόσο, υπήρχαν και καλά νέα για τον προπονητή των Φαιάκων. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάντζιος θα μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής έχοντας στη διάθεσή του τον Ανέστη Αγρίτη του οποίου η έφεση για τη τιμωρία του έγινε δεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων και έτσι θα δώσει το «παρών» στο ματς με τον Πανθρακικό.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Πέμπτης ο Μάντζιος έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ασκήσεις με μπάλα, αλλά και να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, προκειμένου να εμφανιστούν «διαβασμένοι» απέναντι σε εκείνους του Πανθρακικού. Πιο χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Κρητικός, ο οποίος έπαιξε με την Εθνική Νέων, ενώ ατομικό και θεραπεία έκανε ο Γιάντσης.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x