Stoiximan Super League

«Δεν φοβόμαστε κανέναν στην έδρα μας»

Την άποψη πως η Κέρκυρα μπορεί στην έδρα της να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα και να τη κερδίσει, εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (6/12) ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός των Φαιάκων μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για τις απουσίες των Αγρίτη και Γιάντση σε αυτό.

Την άποψη πως η Κέρκυρα μπορεί στην έδρα της να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα και να τη κερδίσει, εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (6/12) ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός των Φαιάκων μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για τις απουσίες των Αγρίτη και Γιάντση σε αυτό.

Aναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου:

Για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:


«Είμαστε, από όλες τις πλευρές, πανέτοιμοι να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς, που τόσο έχουμε ανάγκη. Δεν παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα σχεδόν ίδια με πέρσι, με εμπειρία και ποιότητα. Από εκεί και πέρα, όμως, έχοντας δείξει ότι, ειδικά στην έδρα μας, η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή, υπάρχει πίστη και αισιοδοξία.

Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση σε κομμάτια της τακτικής, να είμαστε διαβασμένοι σε όλους τους τομείς. Οι παίκτες μου, όλο αυτό το δίμηνο, έχουν κάνει μια τρομερή προσπάθεια κι έχουν δείξει ότι διαθέτουν και τις ικανότητες και την ποιότητα να κερδίσουν τέτοια ματς. Όλα θα πάνε καλά και, μετά τα δύο παιχνίδια, που έχουμε στην Κέρκυρα, πιστεύω να κλείσει ο πρώτος γύρος, όσο καλύτερα γίνεται».


Για το που θα κριθεί το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες:

«Στη διάθεση, που θα δείξουμε εμείς. Έχω ξαναπεί ότι είναι παιχνίδια, που, ειδικά στην έδρα μας, εξαρτώνται από εμάς. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο, υπάρχει πίστη στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Θα βγάλουμε τον ποδοσφαιρικό εγωισμό, που δεν είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι και, με τη βοήθεια του κόσμου, θα φθάσουμε στη νίκη».

Για την εικόνα που έδειξε η Κέρκυρα στην αναμέτρηση με τη Βέροια:

«Δεν με αγχώνει. Και θα εξηγήσω γιατί. Με τη Βέροια, η ομάδα, τακτικά, ήταν πάρα πολύ καλή. Έκανε το γκολ, είχε κάποιες φάσεις στο πρώτο μέρος, σ’ ένα ματς με αρκετό άγχος, είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε και το δεύτερο γκολ, αλλά ο Μπάρκογλου κόπηκε αναίτια, είχαμε την επίσης αναίτια αποβολή του Γιάντση. Ήταν άλλοι οι λόγοι που δεν άφησαν την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Πλέον, έχω πει, ότι είναι ματς, που κοιτάς την ουσία, παρά το θέαμα. Και, όταν “χτίζεις” μια νέα ομάδα, αυτό που πρέπει να ξέρεις, είναι να παίρνεις τους βαθμούς. Μετά και η ψυχολογία ανεβαίνει και τα νέα παιδιά, μπορούν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο».


Για τις πολλές αποβολές που έχει η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια:

«Σίγουρα, είναι ένα “σημάδι”, που δεν το είχαμε, μέχρι τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Θεωρώ ότι φέτος η διαιτησία, σε γενικό επίπεδο, είναι αρκετά καλή και θέλω να πιστεύω ότι ήταν δύο ατυχείς αποφάσεις – του κ. Παππά στο πρώτο ματς (σ.σ. με Βέροια) και του κ. Σαραϊδάρη (σ.σ. με Λεβαδειακό), στο δεύτερο- Δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι άλλο».

Για την μέχρι στιγμή πορεία της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα:


«Στην αρχή κάποιοι θεωρούσαν ότι είμαστε τελειωμένοι και ότι δεν μπορούμε να έχουμε μέλλον στην κατηγορία. Εμείς, όμως, τους δείξαμε ότι και μέλλον έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε και η ομάδα θα δίνει το 100% σε κάθε ματς. Αν συνεχίσουμε να έχουμε τέτοια προβλήματα, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Αλλά, δεν θα ήθελα να μπούμε σε μια διαδικασία, που θα κάνει τους παίκτες να έχουν στο μυαλό τους το κομμάτι της διαιτησίας. Εμείς θα κοιτάζουμε τον κάθε αντίπαλο, θα προετοιμάζουμε την ομάδα για κάθε παιχνίδι και, από εκεί και πέρα, αρμόδιοι για το θέμα της διαιτησίας είναι άλλοι».

Για τις απουσίες που υπάρχουν ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα:

«Είναι σοβαρές απουσίες και των Αγρίτη και ο Γιάντση. Ευελπιστούμε, όμως, να έχουμε μαζί μας τον Καραλή. Είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά θα εξαρτηθεί από τις δύο τελευταίες μέρες ως το ματς. Έχει χάσει, βέβαια, κάποιες προπονήσεις, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας. Από εκεί και πέρα, δοκιμάζουμε πρόσωπα και υπάρχει πίστη στα παιδιά που θα παίξουν στη θέση των απόντων, πως θα αντεπεξέλθουν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα».


Από την πλευρά του ο Άγγελος Ζουμπουλάκης μίλησε τόσο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και για το πόσο σημαντική είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ξέρουμε ότι το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για μας και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ένα εξαιρετική κρίσιμο ματς, από βαθμολογικής σκοπιάς, καθώς είμαστε ομάδες με, πάνω – κάτω, τους ίδιους βαθμούς. Οπότε θέλουμε τη νίκη, ώστε να ξεφύγουμε, να πάμε παραπάνω. Συν, βεβαίως, του ότι πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι. Θέλουμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς, ώστε να κάνουμε χαρούμενο και τον κόσμο μας. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί, άσχετα από την τελευταία μας εμφάνιση, στη Λιβαδειά, είμαστε σε καλή κατάσταση. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα μας βγει. Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για το ρόλο που παίζει η έδρα της ομάδας:

«Το όπλο της ομάδας είναι η έδρα μας. Οπότε, μ’ αυτήν σύμμαχο, πρέπει να πάρουμε και τα δύο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x