Stoiximan Super League

«Νέο γήπεδο ο ΠΑΟΚ»

Στο περιθώριο εκδήλωσης στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ και με την κουβέντα να πηγαίνει στην προοπτική ενός νέου γηπέδου, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ευχήθηκε αυτό να συμβεί στο εγγύς μέλλον. Τι είπε ο διεθνής επιθετικός και ο Γιώργος Φωτάκης που επίσης βρέθηκε στο PAOK Megastore.

Στο περιθώριο εκδήλωσης στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ και με την κουβέντα να πηγαίνει στην προοπτική ενός νέου γηπέδου, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ευχήθηκε αυτό να συμβεί στο εγγύς μέλλον.

Μαζί με τον συμπαίκτη του Γιώργο Φωτάκη βρέθηκαν στο PAOK Megastore στην Τούμπα κι αφού υπέγραψαν αυτόγραφα ικανοποιώντας τις ανάγκες μικρών και μεγάλων φίλων της ομάδας που ήταν στο κατάστημα έκαναν δηλώσεις.

Αρχικά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ σε ωραίο και ευχάριστο κλίμα. Έχουμε επαφή με τον κόσμο και μακάρι να ήταν μεγαλύτερος ο χώρος για να ήταν εδώ πολλοί περισσότεροι».

Με αυτή την αφορμή έγινε ερώτηση για νέο γήπεδο: «Μακάρι να αποκτήσει και ο ΠΑΟΚ ένα καινούργιο και μεγαλύτερο γήπεδο. Αυτές θα είναι ενέργειες προς την σωστή κατεύθυνση. Από εκεί και πέρα το που θα γίνει αυτό δεν είμαστε αρμόδιοι ούτε να το αποφασίσουμε, ούτε και να εκφέρουμε άποψη.

Θα είναι θετικό να λήξει αυτό το θέμα και να χαίρεται όλος ο κόσμος ένα νέο παλατάκι. Είναι τόσο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να έχει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Μακάρι να γίνει».

Με την σειρά του ο Γιώργος Φωτάκης επανέλαβε ότι «είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ» και «πιστεύω ότι δίνουμε και εμείς χαρά στον κόσμο και στα παιδιά που ήρθαν. Αυτός είναι και ο στόχος μας, να τους δίνουμε χαρά κάθε εβδομάδα».

Για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Πράγματι φέραμε τρία αποτελέσματα που δεν ήταν καλά και αυτό πρέπει να αλλάξει. Αυτό που λέει ο προπονητής, αυτό πρέπει και να γίνει. Έχουμε άλλα δύο ματς στο πρωτάθλημα και στόχος μας πρέπει να είναι το πώς θα αυξήσουμε την διαφορά μας από τις άλλες ομάδες που ακολουθούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x