Stoiximan Super League

«Ρωσία» καλεί Άρη;

Στο «Κλ. Βικελίδης» βρέθηκε το Σάββατο ο Ελληνορώσος επιχειρηματίας, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο. Παρουσία που συνδέθηκε με πιθανό επενδυτικό ενδιαφέρον του για τους «κίτρινους», ενώ φέρεται να ζήτησε συνάντηση με την Κοινωνία Μελών Άρη.

Στο «Κλ. Βικελίδης» βρέθηκε το Σάββατο ο Ελληνορώσος επιχειρηματίας, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο.

Παρουσία που συνδέθηκε με πιθανό επενδυτικό ενδιαφέρον του για τους «κίτρινους», ενώ φέρεται να ζήτησε συνάντηση με την Κοινωνία Μελών Άρη.

Ο Κώστας Παναγιωτούδης ήταν σε σουίτα του γηπέδου μαζί με άλλο επιχειρηματία, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται κάτι για τυχόν ενδιαφέρον του ή οτιδήποτε άλλο που να σχετίζεται στους Θεσσαλονικείς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες εμφανίζεται να δραστηριοποιείται κυρίως στη Ροστόφ της Ρωσίας και λιγότερο στη συμπρωτεύουσα.

Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι θα έχει συνάντηση με την ΚΜΑ, τότε αναμένεται με ενδιαφέρον ώστε να φανούν και οι προθέσεις του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x