Stoiximan Super League

«Αν έπρεπε κάποιος να κερδίσει αυτοί ήμασταν εμείς»

Ναι μεν ο Παύλος Δερμιτζάκης ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Πανθρακικού στο ματς με τον ΟΦΗ, ωστόσο έμεινε η πικρία στον προπονητή των νεοφώτιστών, καθώς χάθηκαν οι τρεις βαθμοί στο τέλος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα της Κομοτηνής είχε να αντιμετωπίσει δύο αντιπάλους, καθώς πέραν των Κρητικών, η κούραση των παικτών του από τα συνεχή παιχνίδια ήταν έκδηλη.

Ναι μεν ο Παύλος Δερμιτζάκης ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Πανθρακικού στο ματς με τον ΟΦΗ, ωστόσο έμεινε η πικρία στον προπονητή των νεοφώτιστών, καθώς χάθηκαν οι τρεις βαθμοί στο τέλος.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα της Κομοτηνής είχε να αντιμετωπίσει δύο αντιπάλους, καθώς πέραν των Κρητικών, η κούραση των παικτών του από τα συνεχή παιχνίδια ήταν έκδηλη.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου:

«Αισθάνομαι χαρούμενα γιατί νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα οικείο περιβάλλον γιατί το Ηράκλειο είναι δεύτερη πατρίδα μου. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο αντιπάλους. Ο ένας ήταν ο ΟΦΗ που ήθελε τη νίκη, προερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα και ο άλλος η κόπωση. Μέσα σε μια εβδομάδα είχαμε ένα 24ωρο λιγότερο. Στην κατάσταση των ποδοσφαιριστών είναι σαν την μέρα με τη νύχτα», ανέφερε αρχικά ο κόουτς του Πανθρακικού και συνέχισε:

«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Περιορίσαμε τα ατού των παικτών του ΟΦΗ αλλά και επιθετικά προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε δύσκολες καταστάσεις. Σίγουρα, σε πονάει όταν δέχεσαι την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Αν έπρεπε κάποιος να κερδίσει αυτοί ήμασταν εμείς. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια».

Τέλος, ο Δερμιτζάκης σχολίασε: «Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα, άσχετα αν έχει κάνει μια κοιλιά. Έχει τους παίκτες, την ποιότητα και το ‘Γεντί Κουλέ’ και πιστεύω ότι θα πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x