Stoiximan Super League

Μοντέστο: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Ικανοποιημένος από την εμφάνισης του Ολυμπιακού στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Φρανσουά Μοντέστο. Ο ποδοσφαιριστής των νταμπλούχων Ελλάδας υπογράμμισε πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Ικανοποιημένος από την εμφάνισης του Ολυμπιακού στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Φρανσουά Μοντέστο.

Ο ποδοσφαιριστής των νταμπλούχων Ελλάδας υπογράμμισε πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

«Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε πολλές φάσεις για να σκοράρουμε. Στην αρχή της σεζόν κάναμε λιγότερες προσπάθειες αλλά κερδίζαμε με 4-0 και 5-0. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Δεν μπορούμε να επαναπαυθούμε στον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και για να γίνει αυτό πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες.

Θέλουμε να κερδίσουμε την Άρσεναλ οπωσδήποτε για να πάμε στους 9 βαθμούς και να μπούμε στο γκρουπ των ισχυρών του Γιουρόπα Λιγκ. Στην συνέχεια μας περιμένει ο Παναθηναϊκός που είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς και για όλους στην Ελλάδα. Εκεί θα στραφούν όλα τα βλέμματα. Πέρυσι είχαμε την τύχη να κερδίσουμε. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος»
, τα λόγια του έμπειρου μέσου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x