Stoiximan Super League

«Κρίνεται» του Αγάνθο

Στην σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Νταβίντ Αγάνθο στον αυριανό αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ισπανός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο στη χθεσινή προπόνηση και κατά συνέπεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στην σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Νταβίντ Αγάνθο στον αυριανό αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ισπανός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο στη χθεσινή προπόνηση και κατά συνέπεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Πλέον στο «κίτρινο» στρατόπεδο περιμένουν ο 31χρονος φορ να δοκιμάσει στο σημερινό πρόγραμμα το πόδι, αν και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας υποστηρίζει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ωστόσο, παραμένει αμφίβολος και είναι δύσκολο να αγωνιστεί σε ένα ματς μετά από μόλις μία μέρα προπόνηση.

Αντίθετα, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας που έχει ένα αιμάτωμα στη γάμπα ήταν χθες πολύ καλύτερα, δεν αισθάνθηκε την παραμικρή ενόχληση ούτε στο δεύτερο μέρος του διπλού στο οποίο πήρε μέρος και, αν και σήμερα βγάλει την προπόνηση δίχως προβλήματα, θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Περιστεριώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x