Stoiximan Super League

«Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε»

Καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Κέρκυρας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Γιάννης Γκούμας. Ο 24χρονος παίκτης στην παρθενική του εμφάνιση στη Σούπερ Λίγκα, σκόραρε και το πρώτο του τέρμα με τους Φαίακες. Ο Έλληνας μέσος σε συνέντευξή του δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει όποτε χρειαστεί, ενώ εκφράζει και την βεβαιότητα ότι στο τέλος θα η ομάδα θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Κέρκυρας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Γιάννης Γκούμας.

Ο 24χρονος παίκτης στην παρθενική του εμφάνιση στη Σούπερ Λίγκα, σκόραρε και το πρώτο του τέρμα με τους Φαίακες.

Ο Έλληνας μέσος σε συνέντευξή του δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει όποτε χρειαστεί, ενώ εκφράζει και την βεβαιότητα ότι στο τέλος θα η ομάδα θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γκούμα:

Για την πρώτη του συμμετοχή και το γκολ που πέτυχε, είπε:

«Ήταν πολύ καλό ξεκίνημα για μένα. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Ήθελα να μπω μέσα και να τα δώσω όλα. Σκόραρα μετά από πέντε λεπτά, αλλά το κακό ήτα ότι ισοφαριστήκαμε στο φινάλε και δεν μπόρεσα να το χαρώ όπως θα ήθελα. Ήταν ένα από τα ωραιότερα γκολ, αλλά έχω πετύχει κι άλλα ωραία τέρματα».

Για το αν αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο αυτή η ευκαιρία που πήρε, σχολίασε:

«Κάθε ποδοσφαιριστής, αν κάνει υπομονή θα την πάρει την ευκαιρία του. Έτσι πιστεύω εγώ. Εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος. Όποτε κρίνει ο προπονητής ότι με χρειάζεται και ότι μπορώ να βοηθήσω, εγώ θα είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Όσον αφορά την παραμονή της Κέρκυρας και αν είναι εφικτός στόχος, είπε:

«Στην αρχή όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Τώρα, όμως, μας υπολογίζουν πιο πολύ. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να μείνουμε στην Σούπερ Λίγκα. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου».

Για το φετινό πρωτάθλημα, είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα δεν είναι όπως εκείνη προηγούμενων πρωταθλημάτων. Αν εξαιρέσουμε κάποιες ομάδες που είναι πιο καλές και έχουν ξεφύγει, οι άλλες είναι περίπου στην ίδια κατάσταση. Και γι’ αυτό πιστεύω ότι η «μάχη» για την παραμονή θα πάει μέχρι το τέλος».

Για το πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι έχει το ίδιο όνομα και επώνυμο με τον παλαίμαχο παίκτη του Παναθηναϊκού, είπε:

«Με πειράζουν και με έχουν μπερδέψει, αλλά είναι απλή συνωνυμία, τίποτα παραπάνω».

Τέλος για το αν έχει κάποιο γούρι, σχολίασε:

«Όχι, είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου. Έχω κάποιος άγχος, αλλά αυτό είναι μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x