Stoiximan Super League

Σενάριο… καταστροφής

Για οριστικό «ναυάγιο» στις επαφές με τον Δημήτρη Βιντιάδη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ έκαναν λόγο κάποια σενάρια τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα και οι επαφές των υποψηφίων επενδυτών με τους πιστωτές για το «κούρεμα» των χρεών συνεχίζονται κανονικά δίχως να έχει αλλάξει κάτι στην υπόθεση. Μάλιστα Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς πήγαν το μεσημέρι στα Σπάτα για να συνεχίσουν τις επαφές με τους πιστωτές.

Για οριστικό «ναυάγιο» στις επαφές με τον Δημήτρη Βιντιάδη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ έκαναν λόγο κάποια σενάρια τις τελευταίες ώρες.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα και οι επαφές των υποψηφίων επενδυτών με τους πιστωτές για το «κούρεμα» των χρεών συνεχίζονται κανονικά δίχως να έχει αλλάξει κάτι στην υπόθεση.

Μάλιστα Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς πήγαν το μεσημέρι στα Σπάτα για να συνεχίσουν τις επαφές με τους πιστωτές.

Η καθυστέρηση στην κατάληξη της υπόθεσης, είναι αλήθεια πως έχει προκαλέσει προβληματισμό, καθώς τα χρέη συσσωρεύονται και η υπομονή όσων χρωστά χρήματα η ΠΑΕ, συμπεριλαμβανομένων και των παικτών της ομάδας, εξαντλείται.

Οι διαρκείς αναβολές στο φινάλε των διαπραγματεύσεων έχει αποδοθεί μέχρι τώρα από τους ανθρώπους της διοίκησης στη σχολαστικότητα του Δημήτρη Βιντιάδη και των συνεργατών του, κάτι που-καλή τη πίστη-εκλαμβάνεται ως δείγμα υπευθυνότητας και σοβαρότητας από την πλευρά τους.

Μένει να φανεί αν η ανησυχία είναι βάσιμη ή όχι. Γιατί εφόσον δεν προχωρήσει η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, η διάλυση είναι προ των πυλών για την ΑΕΚ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x