Stoiximan Super League

«Παίζαμε ακόμα και με επτά παίκτες»

Το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) ανάμεσα στην Κέρκυρα και στην Βέροια μπορεί να μην… βόλεψε τους Φαίακες, ωστόσο ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του μέσα στο γήπεδο, καθώς δεν ήταν μόνο η κόκκινη κάρτα, αλλά και οι τραυματισμοί κατά την διάρκεια του αγώνα.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) ανάμεσα στην Κέρκυρα και στην Βέροια μπορεί να μην… βόλεψε τους Φαίακες, ωστόσο ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του μέσα στο γήπεδο, καθώς δεν ήταν μόνο η κόκκινη κάρτα, αλλά και οι τραυματισμοί κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Μάντζιος:

«Ξέραμε πως θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολλούς παίκτες ίδιους με εμάς. Νομίζω αυτό φάνηκε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που μπήκαμε κάπως αγχωμένα. Μπορούσαμε πιστεύω να καθαρίσουμε το παιχνίδι», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ στη συνέχεια ο τεχνικός της Κέρκυρας μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του, λέγοντας: «Πετύχαμε το γκολ και από εκεί και πέρα, σε τέτοια ματς, ψάχνεις πιο πολύ να βρεις τον τρόπο τακτικά, να πάρεις τη νίκη, παρά το θέαμα. Είχαμε την ατυχία να παίζουμε ακόμα και με επτά ποδοσφαιριστές. Ήταν αρκετός ο χρόνος μετά την αποβολή και είχαμε τον τραυματισμό του Καραλή, ενώ και ο Τσοκάνης μου ζήτησε αλλαγή, γιατί είχε κουραστεί αρκετά. Σίγουρα όλα τα παιδιά κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x