Stoiximan Super League

«Τα Χανιά είναι πράσινα»

Ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, ενθουσιώδεις και φωνάζοντας «τα Χανιά είναι πράσινα», αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας. Αποθέωσαν τον Χουάν Ρότσα και τους παίκτες και –όπως ήταν φυσικό- ζήτησαν νίκη επί του Πλατανιά.

Ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, ενθουσιώδεις και φωνάζοντας «τα Χανιά είναι πράσινα», αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας.

Αποθέωσαν τον Χουάν Ρότσα και τους παίκτες και –όπως ήταν φυσικό- ζήτησαν νίκη επί του Πλατανιά.

Σίγουρα πρόκειται για εικόνα αρκετά διαφορετική σε σχέση με ανάλογα ματς στο πρόσφατο παρελθόν, αφού η μέτρια πορεία του «τριφυλλιού» είχε περιορίσει και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις στις εκτός έδρας αναμετρήσεις των «πρασίνων».

Μάλιστα, αν δεν υπήρχε και κάποια πολιτική συγκέντρωση στα Χανιά που είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνουν κλειστοί πολλοί δρόμοι, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που θα έφταναν μέχρι το αεροδρόμιο θα ήταν σίγουρα περισσότεροι από τους περίπου 100 που βρέθηκαν τελικά εκεί.

Οι «πράσινοι» οπαδοί χειροκρότησαν παίκτες και προπονητές, έβγαλαν φωτογραφίες και ζήτησαν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το συγκεκριμένο πολιτικό δρώμενο στο κέντρο της πόλης έφερε πάντως και άλλα απρόοπτα που αφορούν όχι τους φίλους, αλλά την ίδια την ομάδα.

Θέλοντας να αποφύγουν επιπλέον ταλαιπωρία και… φασαρία, οι «πράσινοι» τελικά δεν θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο που αρχικά είχε επιλεχθεί και μετέβησαν σε άλλο πιο απόμερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x