Stoiximan Super League

Μόνο το πρώτο βήμα…

Ενθουσιασμένοι για τη νίκη και την εμφάνιση, αλλά με πλήρη συνείδηση ότι ο δρόμος για τη σωτηρία είναι μακρύς και δύσκολος είναι όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ μετά το χθεσινό 4-0 στη Βέροια. Απαραίτητο το 2/2 στα εντός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και ΠΑΣ που ακολουθούν. Με προβλήματα η επιστροφή από την Ημαθία, «κίτρινος» πυρετός για τη συνέχεια. Συνεχίζονται οι επαφές των υποψηφίων επενδυτών με πιστωτές από σήμερα.

Ενθουσιασμένοι για τη νίκη και την εμφάνιση, αλλά με πλήρη συνείδηση ότι ο δρόμος για τη σωτηρία είναι μακρύς και δύσκολος είναι όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ μετά το χθεσινό 4-0 στη Βέροια.

Η «Ένωση» πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, πιστοποίησε την αγωνιστική της άνοδο και… ξεμπούκωσε επιθετικά πετυχαίνοντας σε ένα παιχνίδι όσα γκολ είχε σημειώσει στις δέκα πρώτες αγωνιστικές.

Ωστόσο παραμένει στην τελευταία θέση κι ακόμη θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια κι αρκετές ακόμη τέτοιες νίκες για να ανασάνει.

Τα δύο προσεχή παιχνίδια στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Λεβαδειακό (Σάββατο 24/9, 19:30) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (Δευτέρα 3/12, 19:30) είναι κομβικής σημασίας και το 2/2 είναι μονόδρομος. Το βατό πρόγραμμα είναι σύμμαχος της «Ένωσης», όπως και ο κόσμος της που έδωσε βροντερό «παρών» στη Βέροια κι αναμένεται να συρρεύσει μαζικά και το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο.

Μία επιστροφή, τρία προβλήματα

Με τρία προβλήματα επέστρεψε η ΑΕΚ από τη Βέροια. Ο Βλάχος αγωνίστηκε χθες με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το ζέσταμα, ο Φουρτάδο υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και ο Φέτσης αποκόμισε μία κάκωση στο γόνατο. Η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί σήμερα. Πάντως στο προσεχές παιχνίδι επανέρχεται ο Γιάγκο Φερνάντες, που εξέτισε την τιμωρία του.

Ο Φέτσης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχτηκε χθες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα τελευταία ματς του πρώτου γύρου θα απουσιάσει. Στο όριο των τριών καρτών, όπου ήδη βρίσκονταν οι Κοντοές και Κατίδης, έφτασαν χθες οι Φούντας και Κουτρουμπής.

Συνεχίζουν τις επαφές

Από σήμερα αρχίζουν ξανά οι επαφές με τους πιστωτές της ΠΑΕ με στόχο αφενός μεν το «κούρεμα» των χρεών, αφετέρου κάποιους πιθανούς νέους διακανονισμούς για την εξόφλησή τους. Το έργο έχουν αναλάβει οι δύο στενοί συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη, Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς. Πάντως νεότερα για την είσοδο των επενδυτών δεν αναμένονται πριν από τα τέλη Νοεμβρίου. Στο μεταξύ, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να οριστεί νέα γενική συνέλευση της ΠΑΕ, στην οποία όλοι ευελπιστούν ότι θα γίνει η οριστική αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x