Stoiximan Super League

Κρητικός: «Κοιτάμε την συνέχεια»

Να κρατήσουν τα θετικά στοιχεία από την ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό, τόνισε σε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Κρητικός. Ο νεαρός αμυντικός της Κέρκυρας υπογράμμισε πως πλέον αυτός και οι συμπαίκτες του εστιάζουν την προσοχή τους στα επόμενα παιχνίδια, προκειμένου να μαζέψουν ακόμη περισσότερους βαθμούς.

Να κρατήσουν τα θετικά στοιχεία από την ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό, τόνισε σε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Κρητικός.

Ο νεαρός αμυντικός της Κέρκυρας υπογράμμισε πως πλέον αυτός και οι συμπαίκτες του εστιάζουν την προσοχή τους στα επόμενα παιχνίδια, προκειμένου να μαζέψουν ακόμη περισσότερους βαθμούς.

«Κρατάμε τα θετικά από αυτό το παιχνίδι, τις εμπειρίες που αποκομίσαμε και τώρα συνεχίζουμε την δουλειά ενόψει του αγώνα με τη Βέροια. Είχαμε τρεις έμπειρους παίκτες που βγήκαν αναγκαστικά αλλαγή και σίγουρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην συνέχεια και αυτό σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του. Τώρα ακολουθούν τέσσερα δύσκολα και σημαντικά ματς, όπου θέλουμε ότι καλύτερο για να συνεχίσουμε στον δεύτερο γύρο με τις καλύτερες συνθήκες και να κυνηγήσουμε ακόμα καλύτερη συγκομιδή βαθμών», τα λόγια του Κρητικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x