Stoiximan Super League

Κάλεσμα στους Κερκυραίους

Αφού ευχαρίστησε τους Κερκυραίους φιλάθλους για την στήριξή τους στην ομάδα του νησιού, ο Γιώργος Λιμπάντσης τους κάλεσε να συνεχίσουν να δίνουν το «παρών» στο γήπεδο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Κέρκυρας, δεσμεύτηκε πως από πλευράς του θα συνεχίσει να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να βοηθήσει τους Φαίακες να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Αφού ευχαρίστησε τους Κερκυραίους φιλάθλους για την στήριξή τους στην ομάδα του νησιού, ο Γιώργος Λιμπάντσης τους κάλεσε να συνεχίσουν να δίνουν το «παρών» στο γήπεδο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Κέρκυρας, δεσμεύτηκε πως από πλευράς του θα συνεχίσει να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να βοηθήσει τους Φαίακες να εκπληρώσουν τους στόχους τους.


«Μετά και την τελευταία επιτυχία μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Κερκυραίους φιλάθλους, για την αγάπη, τη στήριξη, αλλά και τη συμπαράσταση που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα, στην μέχρι τώρα δύσκολη πορεία της ομάδας μας, στη Super League. Όπως και άλλες φορές έχω τονίσει, η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Της μεγάλης προσπάθειας που κάνει η διοίκηση, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές μας, έχοντας, πάντα, την ενεργή συμμετοχή και στήριξη των φιλάθλων της ομάδας μας. Θέλω να τονίσω ότι εμείς θα συνεχίσουμε αυτήν μας την προσπάθεια. Και γι’ αυτό, απευθύνουμε κάλεσμα, σε όλους τους Κερκυραίους, να συνεχίσουν να είναι συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι, ώστε να διατηρήσουμε τον ΑΟ Κέρκυρα στη Super League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x